Testimoniale old2019-10-16T06:46:14+00:00

CE SPUN MODELELE

Iar pentru ca standardul ridicat se sustine onorand promisiunile, trebuie sa mentionam ca noi suntem unul dintre putinele studiouri care respectam conditiile contractuale: data fixa de livrare a salariului, zilele libere etc. Dovada clara a celor spuse sunt testimonialele modelelor angajate in cadrul studioului.

modele Art Studio

Iarina C.

“Anul asta am fost de doua ori la Londra, cate o data in SUA si Brazilia. Si imi place sa ma duc din cand in cand in orasul in care am copilarit, sa-mi intretin iluzia ca mai apartin de el. Sunt model de videochat si pentru ca nu am stare si pentru ca nu ma vad facand altceva. Traiesc intr-o bula in care fac ce imi place. Am strans in 2-3 ani banii pentru un apartament si a fost greu, dar am reusit, fara rate la banca, fara imprumuturi si fara sa ma bazez pe altii.”

angajari fete studio

Luisa A.

“Cred ca orice meserie are nevoie sa fie privita cu mintea deschisa si fara prejudecati. Spre final de liceu am luat decizia curajoasa de a “rezista” parerilor, prejudecatilor si temerilor celor din jur si am aplicat pentru jobul de model de videochat. Nu e deloc rusinos sa vrei sa ai bani. Rusinos e sa-i judeci pe cei care vor sa aiba bani, fara a cunoaste povestea lor, rusinos e sa invoci stereotipii comode pentru a te plasa intr-o lumina favorabila in comparatie cu cei care se zbat sa reuseasca.”

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE
Testimoniale old 2

Cristina V.

“Am spus-o ori de cate ori s-a ivit ocazia: eu ma consider norocoasa. Am avut norocul unei “echipe” de traineri buni, cu deschidere si talent, care m-au format intr-un fel. Am avut niste emotii incredibile, dar am avut parte de un an foarte bun. Si m-am simtit mai libera ca niciodata. M-am nascut intr-un orasel de provincie, dar cred ca am avut ursitoare bune”

comision videochat

Sorina A.

“O sa incep brusc: la 23 de ani, mi-am dorit si eu sa pot sa iau oricand masa la un restaurant de lux sau sa am concedii cu destinatii exotice. Multe dintre modelele de videochat duc o viata de lux. Nimic din ce este bogatie nu le este strain: masini, haine, accesorii, bijuterii. Iti trebuie curaj sa recunosti ca iti doresti lucrurile astea, dar ai nevoie de si mai mult curaj sa le obtii.”

angajari fete studio videochat

Anna-Maria O.

“Intotdeauna am fost ambitioasa si curajoasa. Tot ce am facut in viata, am considerat ca este o experienta din care am avut ceva de invatat. Costumatia mea imi place enorm, are un impact vizual incredibil asupra oamenilor. Iar uneori, povestile aflate pe chat valoreaza cat 1000 de povesti nescrise. A fi model de videochat e o experienta pe care nu o intelegi decat daca o traiesti.”

NU MAI ASTEPTA SI SPUNE „DA”

Blogul nostru

  • Testimoniale old 5

Sfaturi utile in videochat

In videochat pareri sunt multe, iar miturile demontate inca de la interviu. Toate acestea au dus, inevitabil, [...]

Mai multe articole

Go to Top