Videochat - Castigi peste 5000 $Renunta la Prejudecati

Videochat adult si videochat non-adult sunt doua categorii distincte, care impreuna reusesc de cele mai multe ori sa trezeasca discutii aprige datorita lipsei de informare. Daca vreodata ai avut parte de atitudini ostile atunci cand auzeai despre videochat si nu ai stiut ce sa crezi, in cele ce urmeaza iti vom oferi toate informatiile necesare astfel incat sa-ti formezi o parere obiectiva. Aceasta confuzie si atitudine contra porneste de la lipsa informarii cu privire la activitatea in sine a videochat-ului. Istoria videochat-ului incepe in urma cu 15 ani, iar activitatea consta in purtarea de conversatii cu persoane din alte tari prin intermediul unei camere virtuale.

Aplica pentru un interviu

Videochat-ul adult

Esenta videochat-ului adult consta in a purta o conversatie in limba engleza sau franceza cu un numar mai mare de persoane numite “membrii” pe diverse teme ce pot contine si un caracter erotic.

Indeplinirea fanteziilor erotice face parte din misiunea modelului fata de membru, iar acestea se desfasoara intr-un “private session”(camera virtuala privata), loc in care exista doar modelul si membrul. Modelul va fi platit pe minut, in functie de site-urile pe care se lucreaza, castigurile difera: de la 0,50 centi/min pana la 4$/min (banii modelului). Ce inseamana mai exact indeplinirea fanteziilor erotice? Tine doar de imaginatia fiecarui model in parte, de cat de open-mind este, cat de dezinvolta si volubila este.

Experienta ne-a invatat ca motivatia si implicarea modelului sunt cei mai importanti factori atunci cand vine vorba de sumele castigate! Videochat-ul adult poate aduce in buzunarele modelelor sume de peste 5000 de dolari pe luna.

Aplica acum
intrebari videochat

Trips & tricks pentru videochat-ul adult:

  • dimensiunile 90-60-90 nu reprezinta un etalon in aceasta categorie, naturaletea este acceptata in toate formele ei;
  • outfit-urile kitschoase, deocheate si ieftine nu sunt de dorit, apreciate fiind mai mult tinutele curate, lejere;
  • sarea si piperul sunt date de creativitate si imaginatie;
  • in proportie de 30% conteaza aspectul fizic al modelelor, iar restul de 70% tine de personalitatea, atitudinea si spontaneitatea fiecarui model in parte;

Restul detaliilor va vor fi prezentate in training-urile despre: body language, make-up, hairstyling & comunicare.

Aplica acum

Camere modele

VEZI CAMERELE