Partea legala, partea tehnica, spatiul potrivit si atitudinea potrivita sunt elementele fara care nu poti face performanta si nu poti ajunge un model de top cu castiguri impresionante. Echipa Art Studio iti ofera toate informatiile ca sa fii in deplina legalitate, oferindu-ti suport si consiliere in ceea ce priveste partea fiscala a jobului de model intr-un studio videochat.

In ceea ce priveste partea tehnica, studioul iti ofera suportul tehnic pentru o transmisiune de calitate, atragerea membrilor si cresterea rapida a veniturilor, spre deosebire de videochatul de acasa, unde, cel mai probabil, nu exista caracteristicile tehnice necesare pentru o transmisiune de calitate, fapt care se va reflecta in incasari.

Ca sa atragi membrii, trebuie sa te simti relaxata si confortabila. Camerele individuale din studio, decorate special pentru intalnirile tale cu membrii, si rezervate pe tura, pot face asta pentru tine. Desi acasa este confortabil, exista multe activitati care iti pot distrage atentia de la interactiunea cu membrii – vecinul de deasupra, copiii aflati intr-o permanenta agitatie, vizite neasteptate si nu numai. In plus, camera trebuie si ea decorata cat mai placut si sa fie personalizata prin diverse accesorii care sa dea frau  liber imaginatiei.

Cat despre atitudinea potrivita, acasa nu te invata nimeni cum sa procedezi si nu iti vei atinge adevaratul potential doar lucrand ‘’dupa ureche’’. Intr-un studio videochat ca Art Studio beneficiezi de training personalizat si permanent, metodele noastre testate in cei peste 10 ani de experienta dovedindu-se foarte eficiente. In plus, programul flexibil, mediul de lucru foarte prietenos si  confortabil te motiveaza sa fii dedicata si consecventa, iar rezultatele vor fi pe masura, cu castiguri constante si pe cat se poate de motivante.