Art Studio este un studio videochat Bucuresti complet diferit in stilul de munca al unui model de videochat. Totul este gandit in asa fel incat sa te motiveze in tot ceea ce faci si sa iti ofere certitudinea unui venit constant. Aici, o echipa tanara si dedicata te ajuta la fiecare pas, incepand cu formele legale de lucru, pana la training-ul necesar pentru ca evolutia ta sa fie una benefica. Ne ajutam modelele sa se dezvolte in aceasta industrie si dorim sa reducem prejudecatile pe care lumea, in general, le are despre acest domeniu.

Dintre toate avantajele pe care le oferim, cel mai important ramane libertatea. Libertatea de a-ti exprima liber dorintele, de a-ti alege programul de lucru, de a miza pe categoria care te avantajeaza cel mai bine (adult sau non-adult) si de a-ti pune in lumina personalitatea unica de fiecare data cand intri online. Credem cu tarie ca libertatea unui model Art Studio se reflecta inclusiv in alegerea tipurilor de site-uri pe care aceasta doreste sa lucreze, pornind de la personalitatea sa si motivele pentru care si-a propus sa intre in aceasta industrie. In acest sens, nu te obligam sa activezi doar pe anumite platforme si te ajutam sa faci o alegere informata cu care poti creste din punct de vedere al performantei, care iti ofera libertate si un plus de siguranta din perspectiva confidentialitatii.

Art Studio – studio videochat Bucuresti – vine si cu bonusuri atractive constante si comisioane corecte ce ofera posibilitatea unor castiguri uimitoare intr-un timp relativ scurt, menite sa iti ofere motivatia necesara pentru a te dedica in totalitate jobului de model.  Iti oferim cadrul perfect pentru devoltare pe termen lung si o atmosfera relaxanta, fara reguli stricte, asa cum se intampla in multe alte studiouri de videochat. Ai libertatea de a-ti stabili turele de program si numarul de ore lucrate, iar in cazul in care ai nevoie de o invoire pentru rezolvarea unor interese personale sau pentru studii, ti-o acordam negresit, fara a-ti invada zona de confort cu intrebari inutile sau indiscrete.