model online avantaje

Art Studio Bucuresti

I

storia Art Studio a inceput in urma cu 10 ani, moment in care am fost printre primele studiouri cu profil de videochat din Romania.

Cum inceputul nu este usor de fiecare data, am daramat prejudecati si am dus campanii de informare a oamenilor si, in cele din urma am izbutit! In momentul de fata videochat-ul este un job ca oricare altul. Mai presus de toate acesta este acceptat si demonstrat legal! La fel ca si pana acum, mentinerea unui standard ridicat in domeniu va ramane provocarea noastra constanta.

Pentru noi, pilonii principali intr-o companie o reprezinta angajatii, motiv pentru care facem eforturi deosebite pentru a le oferi modelelor noastre cele mai bune conditii de lucru. Iar pentru ca standardul ridicat se sustine onorand promisiunile, trebuie sa mentionam ca noi suntem unul dintre putinele studiouri care respectam conditiile contractuale: data de livrare a salariului, zilele libere etc.

Transparenta cu care lucram iti va oferi confortul necesar pentru a-ti putea realiza visele. Vei avea acces 24/24 de ore la veniturile tale, pentru a stii tot timpul cat mai ai pana a-ti atinge targetul propus de tine.

Sistemul de management de la Art Studio este unul foarte performat, orientandu-se in proportie de peste 80% spre angajat, tinand intotdeauna cont de nevoile si dorintele acestuia. Probabil ca si la acest capitol suntem singurul studio videochat din Romania/Bucuresti care a adoptat o astfel de strategie de organizare interna, dar noi am invatat ca productivitatea muncii este strans legata de motivarea angajatului.

Legalitate 100%
Transparenta 100%
Siguranta 100%
Confidentialitate 100%

Deoarece dorinta noastra este sa devenim si sa ramanem un etalon in randul studiourilor de videochat promovam transparenta, astfel incat modelele noastre de videochat sa aiba parte de tot confortul. Ele stiu de fiecare data ce suma de bani trebuie sa incaseze de la noi, avand acces la info videochat money 24/24 de ore, acest fapt ajutandu-le in atingerea targetelor propuse. Toate cele expuse pana acum despre Art Studio Videochat, capata un sens si mai mare atunci cand le atribui unui studio de videochat legal si serios. La noi se lucreaza legal, se acorda liberele stabilite si mai mult decat atat bonusuri in functie de performanta si multe alte premii lunare.

Art Studio isi va mentine in continuare demersurile de a ridica standardele in acest domeniu cautand de fiecare data solutii inovative si viabile pentru a aduce videochatul la rangul ce i se cuvine si pentru a transforma angajatele noastre in adevarate profesioniste. Credem cu tarie ca modelele noastre de videochat pot oricand sa concureze cu orice angajata din alte companii din domenii diferite, la nivel de performanta financiara, prestanta si abilitati de comunicare reusind totodata sa ocupe locurile fruntase.

Cei 10 ani de experienta dobanditi in videochat demonstreaza faptul ca nu ne-am dat inapoi de la a lupta contra prejudecatilor si a limitarilor impuse de o lipsa de informare. Manifestarea dorintei de a ridica standardele in domeniul videochatului si de a elimina inselatoriile, ce provin din studiouri de videochat fantoma, ne-a condus spre a demara diverse campanii de constientizare a pericolelor in randul modelelor de videochat. Maximizarea rezultatelor din videochat, atat pentru modelele de videochat cat si pentru noi, ne-a intemeiat investitia spre cereri de experitza din domeniile conexe (IT, design interior, etc).

Ce spun modelele noastre

Iar pentru ca standardul ridicat se sustine onorand promisiunile, trebuie sa mentionam ca noi suntem unul dintre putinele studiouri de videochat care respectam conditiile contractuale: data de livrare a salariului, zilele libere etc. Dovada clara a celor spuse anterior sunt testimonialele modelelor angajate in cadrul studioului. Suntem intr-o continua dezvoltare si perfectionare a tot ce inseamna acest job, videochat-ul.

angajari fete studio videochat

Ana-Maria O.

“In urma cu 2 ani lucram la un supermarket. Sincer nu mai stiu cum mi-a venit idea, sa ma angajez in acest domeniu dar am facut-o. Recunosc ca partea financiara a contat cel mai mult. Acum dupa 2 ani am reusit sa-mi strang niste bani si nu mai sunt invidioasa pe prietenele mele care isi cumparau cu bani de la parinti tot ce vroiau. A fost greu si multa munca la inceput dar a meritat. Mi-am luat carnetul auto si in cel mai scurt timp imi voi cumparata si masina dorita.”

comision videochat

Sorina A.

“Nu stiu cat e importanta este povestea mea si cum am ajuns sa lucrez in acest domeniu. Important este ca dupa 6 luni pot sa visez frumos. De ce? Pentru ca de 2-3 luni castig foarte multi bani. Am fost descurajata la inceput cand auzeam fetele din studio ce sume de bani fac. Credeam ca nu o sa ajung decat dupa 1 an sa castig si eu asa bine. Dar echipa de conducere a stiut sa-mi valorifice calitatile si sa ma invete cum sa muncesc productiv, pentru sa castia mai bine decat multe fete cu vechime din domeniu.”

model testimoniale

Cristina V.

“Buna. Acum 8 luni m-am trezit divortata. Am un baietel de 3 anisori pe care trebuie sa-mi permit sa-l tin la o gradinita si sa-l cresc. Nu m-ai lucrasem niciodata pana atunci. Nevoia m-a impins sa-mi caut de lucru. Cautam un job foarte bine platit. Am vazut un anunt in care se specifica un salariu de minim 1.000 dolari pe luna si am sunat pentru a putea merge la interviu. De aici totul a decurs usor si iata-ma si azi in continuare lucrucand aici. Pentru mine a fost o oportunitate si am profitat de ea.”

Vezi mai multe testimoniale

Criterii de angajare la Art Sudio:

Daca doresti sa lucrezi alaturi de noi trebuie doar sa fii constienta ca acest domeniu nu cere un standard fizic. La noi 30% inseamna fizic si 70 % inteligenta. Iar dupa ce accepti ca masuri precum 90-60-90 exista doar pentru podium, mai trebuie doar sa te incadrezi in in urmatoarele cerinte:

Buletin sau pasaport valabil

Varsta minima: 18 ani

Aspect fizic placut

Limba engleza nivel mediu conversational

Abilitatea de a lucra pe PC

Seriozitate, punctualitate, confidentialitate

Indeplinesti cerintele de mai sus si doresti sa faci parte din echipa noastra? Nu ezita sa ne contactezi!