Pentru un studio videochat din Bucuresti succesul inseamna strategie, inovaţie, dar si corectitudine şi seriozitate. Suna la Art Studio pentru detalii: 0763 092 825

Studio Videochat Bucuresti: Art Studio

Art Studio Bucuresti

Pentru echipa Art Studio succesul inseamna strategie, inovaţie, dar si corectitudine şi seriozitate. Modelele Art Studio sunt femei puternice, independente, care stiu ce vor si isi ating scopurile. Daca nu esti multumita cu viata ta actuala, e timpul sa faci o schimbare. Noi te incurajam sa-ti schimbi radical viata personala si profesionala angajandu-te la Art Studio. Aici vei avea ocazia sa-ti perfectionezi cunostintele de limba engleza si vei primi asistenta permanenta din partea unei echipe de profesionisti care te vor ajuta sa avansezi intr-o cariera de viitor.

“Angajarea ca model la Art Studio mi-a oferit sansa de a castiga intr-o luna cat as fi castigat intr-un an la job-ul pe care il aveam inainte. Acest studio de videochat a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata pentru mine. Acum ma simt realizata si independenta! Daca vrei si tu sa-ti vezi rapid visele devenind realitate, vino la un interviu la studio.

Raluca, Art Studio

“La Art Studio am gasit tot ceea ce nu am gasit in celelalte locuri unde am lucrat: respect, intelegere, colegialitate, flexibilitate, motivare, implicare din partea conducerii in ascensiunea modelelor. Staff-ul de la Art mi-a oferit toata sustinerea necesara pentru a-mi indeplini dorintele. Le sfatuiesc pe fetele interesate de angajare la un studio de videochat din Bucuresti sa aleaga Art Studio. “

Alexandra, Art Studio

Despre Art Studio

Un studio de videochat bun are nevoie de modele de succes, dar si de o echipa de profesionisti care sa le sprijine, ocupandu-se de tot ce inseamna logistica, suport tehnic, promovare. Studioul nostru dispune de specialisti IT, traineri de specialitate, echipa de marketing, dar si de echipament de ultima generatie, asigurandu-ti astfel cele mai bune conditii de lucru.

Art Studio isi trateaza modelele cu respect, tinand cont de aptitudinile personale si profesionale ale fiecarui model. Pentru ca stim cat de important este confortul pentru desfasurarea activitatii de videochat, ti-am pregatit camere tematice amenajate cu gust. Daca te vei simti bine, vei transmite aceasta stare si membrilor cu care discuti si astfel toata lumea va avea de castigat.

Noi nu iti vindem promisiuni, ci te ajutam sa-ti transformi visele in realitate!

studio videochat unirii

Locatie centrala

Locatie centrala!

Locatie centrala in Piata Unirii

Adresa Studio

Locatie centrala in Piata Unirii

Suna acum!

Suna acum pentru a programa un interviu!

Suna-ne pentru un interviu!

Suna la 0763 092 825!

Trimite-ne un mesaj!

Nu ezita sa ne contactezi!

Contacteaza-ne pe email

Email: hello@artstudio-bucuresti.ro