Avantajele acestui job

Videochat-ul reuseste sa impleteasca intr-un mod armonios elementele de natura financiara, profesionala si personala, aducand astfel nenumarate beneficii tuturor modelelor de videochat.

Desi pare fascinant si usor de necrezut pentru orice persoana, la fel a fost la inceput si pentru modelele care s-au angajat in studioul nostru de videochat. O data cu timpul, perseverenta, ambitia si pasiunea pentru videochat (elementele cheie pentru o persoana ce vrea sa aplice la angajari videochat), uimirile au crescut cand au vazut ca de la luna la luna sumele castigate depaseau cu mult 5000 de dolari pe luna.

Asadar, veniturile in videochat cresc progresiv, de la o luna la alta, in functie de experienta si dorinta de a castiga multi bani. Iar pentru a va face o idee mai clara, veniturile in primele 3 luni de zile de la angajarea intr-un studio de videochat, depasesc cu mult veniturile medii ce sunt in piata la ora actuala, atingand sume in jur de 1000 de dolari. Dupa aceste 3 luni de lucru intr-un studio de videochat, sumele se tripleaza!

Flexibilitatea programului

Pentru ca un suflet mereu tanar se mentine cu timp liber, voie buna sau distractie, in cadrul studioului nostru de videochat ai parte de un program flexibl care sa te ajute sa te bucuri de cei mai frumosi ani din viata!
Iar daca responsabilitatile personale insumeaza pe langa jobul de model de videochat si facultate sau familie, afla ca din partea studioului nostru de videochat ai suport total! Poti sta de vorba cu managerul si sa-ti faci programul de lucru de la o saptamna la alta in functie de nevoile tale!
In cadrul studioului de videochat Bucuresti, poti alege intre un program ce se desfasoare in ture de cate 8 ore, sau, daca timpul nu iti permite, poti opta pentru un program de 6 ore in fiecare zi. Avantajele programului de 8 ore in studioul de videochat vin atat din perspectiva financiara cat si din perspectiva mai multor zile libere pe saptamana.
Insa daca nu stii ce anume ti se potriveste cel mai bine, poti apela la beneficiul suplimentar pe care studioul nostru de videochat ti-l ofera, spre deosebire de celalate studiouri de videochat, si anume: tesatarea ambelor variante!

Siguranta viitorului

Deoarece efectele recesiunii, crizei financiare, inca nu au disparut de pe piata muncii si poti in orice moment sa-ti pierzi jobul, la noi, Art Studio Videochat Bucuresti, nu ai de ce sa-ti faci griji! Cu o structura de management foarte bine pusa la punct si cu o cultura organizatorica orientata spre angajat, studioul nostru de videochat nu a fost si nici nu va fi lovit vreodata de criza financiara, motiv pentru care jobul tau este in deplina siguranta! Aceasta siguranta a locului de munca va aduce si altfel de beneficii tot pe plan personal in directia in care veti putea sa contractati credite pentru a va implini visul de a avea propriul vostru apartament sau masina.
Si deoarece stim ca va mai dura probabil o perioada de timp pana ce orice urma de preconceptie va disparea definitiv, trebuie sa va mentionam faptul ca toate site-urile pe care veti lucra sunt din America, Canada si Australia, fiind restrictionate pentru Romania. Iar daca doriti sa incetati colaborarea la un anumit moment pentru a va dezvolta o cariera intr-un alt domeniu, toate conturile pe care ai lucrat si toate fotografiile vor fi sterse. In acest fel vei putea oricand sa ai viitorul pe care ti-l doresti!

Confidentialitate garantata

Deoarece tinem la confortul si intimitatea modelelor noastre de videochat, asiguram pe parte legala semnarea unui contract de confidentialitate, aducand-i totodata si un plus de valoare adaugata prin specializarea pe care Art Studio Videochat o are: lucram doar cu fete.
Desi de multe ori am fost intrebati de ce studioul nostru de videochat a optat pentru aceasta varianta, raspunsul a fost pe cat de simplu pe atat de complex: specializarea aduce performante, iar relatiile cele mai solide se nasc din incredere! (promisiunea facuta fata de modelele de videochat ca vor avea parte de intimitate 100% este astfel asigurata)

Lipsa experientei nu este un impediment

Din experienta de pana acum, ne-a fost demonstrat ca nu este nevoie de experienta pentru a excela in domeniul videochatului. Cu dorinta de a face jobul cat mai bine dar si cu suport calificat din partea noastra, credem cu indarjire ca orice model nou de videochat poate dobori in orice moment recorul de pana acum: 11000 de dolari castigati intr-o singura luna!
Din dorinta de a avea cele mai bine pregatite modele de videochat, oferim tot suportul necesar pentru a simti ca ai evoluat intr-o luna cati altii in 7, exact ca in poveste.

Pentru aceasta iti vom oferi sprijin si suport la fiecare pas:

Daca esti convinsa ca vrei macar sa incerci, noi, Art Studio videochat, iti acordam toate creditele si te sustinem sa ajungi pe culmile succesului!

Legalitate in totalitate

Respectarea normelor legale intru-totul aduce beneficii de ambele parti atat pe termen scurt cat si pe termen lung:

  • Concediile de odihna sunt programate din timp astfel incat fiecare angajat al studioului nostru videochat sa poata sa se relaxeze si de ce nu sa aiba suficient timp pentru a cheltui banii

  • Plata la timp a salariilor este una dintre promisiunile de care ne tinem negresit, in studioul nostru de videochat aceasta facandu-se o data la doua saptamani.

La noi, la Art Studio videochat, poti avea parte de aceste satisfactii inca din prima zi de la angajare.

  • Si noi, si modelele noastre de videochat, suntem dornici sa te primim si sa te integram in echipa noastra, sa te sustinem si sa-ti oferim sprijinul de care ai nevoie la fiecare pas. Astfel incat, orice zi in studioul nostru de videochat va fi plina de relaxare si de voie buna!

  • Satisfactiile financiare suntem convinsi ca-ti vor depasi asteptarile inca din prima clipa, exact cum s-a intamplat in cazul tuturor modelelor de videochat ce s-au angajat la noi la studio. Veniturile de peste 5000 de dolari pe luna, nu sunt cazuri razlete in cadrul studioului nostru de videochat, de aceea mai bine de 85 % dintre modelele noastre castiga aceste sume.

  • Asadar, daca esti dornica de castiguri financiare lunare ridicate, daca ambitia si perseverenta sunt doua dintre punctele ce te definesc, satisfactiile financiare in cadrul studioului nostru de videochat nu vor intarzia sa apara!

Venituri lunare ce pot despasi suma de 5.000 de dolari

In cazul in care inca mai ai prejudecati, te invitam sa renunti la ele, sa inveti sa fii nonconformista si sa devii o persoana cu adevarat independenta financiar!