Cat se castiga din Videochat?

Te-ai intrebat vreodata cati bani poti sa castigi din Videochat?

In general, in primele 3 luni castigurile cresc treptat si variaza in functie de model. Ele pornesc din jurul sumei de 800$ si pot creste chiar si peste 2000$ in primele 3 luni. Apoi, datorita experientei dobandite si a membrilor pe care deja i-ai fidelizat, veniturile pot creste si ajunge intre 3000$ si 10.000$, putandu-se ajunge chiar la sume de peste 30.000$/luna.

Veniturile variaza de la model la model, in functie de seriozitate si implicarea fiecarei fete, asa ca vom recomanda un minim de 80 h petrecute online.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga foarte bine?

Videochat-ul reprezinta modul prin care doua sau mai multe persoane pot comunica fara a fi nevoite sa fie fata in fata. Prin intermediul unei camere video, imaginea ta este transmisa live catre membrii din alte tari, in general din Statele Unite ale Americii sau tarile din vestul Europei. Acesti membrii vor plati ca sa vorbeasca cu tine, in general in limba engleza. Daca stii limba engleza reprezinta un mare avantaj. Daca nu stii, avem o veste buna, se poate invata, in timp, prin exercitiu si rabdare. In cazul in care nu cunosti limba engleza, trainerii de la Art Studio te vor ajuta tura de tura. Toate acestea se vor intampla in confortul camerei tale din studio.

Pentru a avea succes in acest domeniu ai nevoie de motivatie si implicare. Nu trebuie sa uitam ca site-urile pe care lucram sunt destinate entertainmentului, iar noi suntem gazdele, in timp ce membrii sunt invitatii nostri. Asa ca zambetul si o personalitate prietenoasa ar trebui sa nu lipseasca in timp ce sunteti online. Daca ai un vis pe care vrei sa il indeplinesti si nu iti e teama sa muncesti pentru ceea ce iti doresti, urmatorul pas este sa ne contactezi, iar noi iti vom arata cum sa transformi visele in realitate.

APLICA ACUM
studio videochat

Cine ma ajuta? Cunoasterea echipei.

La Art Studio o sa ai parte de training pe tot parcursul colaborarii, iar trainerii o sa te invete de la ce tinute te pun in evidenta, la tehnici de persuasiune . Pentru ca trainerii nostri au experienta ca si modele te vor ajuta sa eviti cele mai comune greseli facute la inceput de drum si nu numai. Cu acest avantaj te poti considera deja cu mult in fata altor modele.

Aici, pe langa oameni dispusi sa te ajute sa cresti, vei gasi si prieteni noi cu care o sa iti poti impartasi experientele si dorintele.

job model videochat

Bonusurile in functie de orele online si performanta.

Dupa cele 3 luni in care vei primi salariul garantat vei avea parte de bonusuri, concursuri si recompense pentru performanta si implicarea ta.

Bonusuri pentru orele online si performanta:

55% Comision pentru 120H/Perioada

 • 2% Comision pentru incasari de 2000$-4000$/Perioada
 • 4% Comision pentru incasari de 4001$-6000$/Perioada
 • 6% Comision pentru incasari de 6001%-10.000$/Perioada
 • 8% Comision pentru incasari de 10.001%-15.000$/Perioada
 • 10% Comision pentru incasari de 15.001$-25.000$/Perioada
 • 15% Comision pentru incasari de peste 25.001$/Perioada
APLICA ACUM
Castiguri 1

Daca esti convinsa ca vrei macar sa incerci, Art Studio videochat, iti acorda toate creditele si sustinerea necesara pentru a ajunge pe culmile succesului!

Bonus de Loialitate:

Arata-i unei prietene cum sa aiba succes, iar noi te vom rasplati:

 • La primele doua persoane recomandate vei avea cate un bonus de 300 $.

 • Dupa a 3-a persoana recomandata bonusul va creste la 500 $.

APLICA ACUM PENTRU UN INTERVIU

 

 

Cum pot maximiza veniturile?

APLICA ACUM
 • Este foarte simplu, atata timp cat iti pastrezi o atitudine pozitiva si esti deschisa in a primi ajutor din partea trainerilor si feedback rezolvi 50% din aceasta provocare.

 • De ce sa primesti ajutor din partea trainerilor? Pentru ca experienta pe care echipa de traineri o are, poate reprezenta pentru tine o rampa de lansare cu 0 obstacole si plina de recompense. Cand vezi modelele de succes, gandeste-te ca nu au ajuns acolo singure sau din intamplare, ci au avut parte de mult sprijin din partea echipei si multe ore de munca. Gandeste-te ca nicio broasca testoasa nu ajuns singura pe gard, cineva a pus-o acolo, iar in cazul nostru, echipa de Art Studio o sa aiba grija ca tu sa urci cat mai rapid pe treptele succesului.

 • Cealata parte de 50% este reprezentata de cat de mult iti doresti sa te implici.

 • Ce inseamna implicare in acest domeniu? Orele online reprezinta un factor major, dar de cele mai multe ori nu acesta este factorul principal care aduce venituri mari, ci creativitatea, motivatia, crearea unei atmosfere potrivite si primitoare in mediul online si nu in ultimul rand, tratarea acestei activitati ca pe propria afacere.

 • Minim 80 de ore intr-o perioada(o perioada are 2 saptamani). Exista 2 perioade intr-o luna, 1-15 si 15-31.

 • Sa lucrezi minim 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.

 • Forte recomandat sa se lucreze in weekend. Gandeste-te ca in weekend membri sunt mult mai activi decat in timpul saptamanii.

 • Sa urmeze sfaturile trainerului – deoarece trainerul este suportul si mentorul tau. Fiind foarte experimenti, trainerii nostrii maximizeaza incasarile tale.

 • Primele 2 zile si ultimele 2 zile din perioada este foarte recomandat sa se lucreze. Lucrand in acest domeniu de peste 10 ani, statisticile ne spun ca in aceste zile incasarile sunt mai mari decat intr-o zi normala.

 • Sa fii serioasa si iti doresti mai mult.

Recomandarile noastre pentru un castig garantat de 4000 lei in primele 3 luni sunt:

APLICA ACUM

Nu exista scurtaturi sau un buton secret pentru a atrage membri in camera ta privata. Insa, urmand sfaturile de mai sus garantam un venit minim lunar de 4000 lei, in primele 3 luni.

Dupa cele 3 luni veniturile tale vor creste, deoarece vei intelege mai bine psihologia membrilor si vei sti cu siguranta cum sa atragi mai multe vizualizari si implicit venit.