Model Videochat 2017-11-23T23:39:47+00:00

ANGAJAM

MODEL VIDEOCHAT

Vrei sa faci parte din echipa noastra de supermodele? Cautam Model Videochat talentat, ambitios si cu deosebite abilitati de comunicare. Trebuie sa ai peste 18 ani si cunostinte minime de limba engleza.

Experienta nu este necesara. Salariul de inceput este de $1500, dar cu implicare si creativitate, poti castiga de 4-5 ori mai mult. Pentru domnisoarele din provincie oferim cazare gratuita in Bucuresti. Angajarea se face cu carte de munca, programul de lucru recomandat este unul normal de 8 ore pe zi, dar poate fi si flexibil. Vei primi suport IT in permanenta, de asemenea trainerii nostri te vor ajuta si indruma la fiecare pas. Se ofera discretie totala, locatie de lux in centrul Bucurestiului, hair stylist si make-up artist. Iti vom pune la dispozitie modalitati de a deveni si mai frumoasa prin servicii complete de infrumusetare si ingrijire corporala. Vei fi rasfata si ajutata in permanenta.

CERINTE

O PREZENTA MAGNETICA, FERMECATOARE!

Iti place sa te distrezi, esti sociabila si iti doresti un salariu motivant? Vino in echipa noastra de supermodele!

18 ANI IMPLINITI

Trebuie sa ai peste 18 ani. Experienta nu este necesara.

LIMBA ENGLEZA

In cazul in care nu ai deloc cunostinte de limba engleza iti punem la dispozitie cursuri de limba engleza pentru incepatori, pentru a te ajuta sa comunici cu incredere.

CUNOSTINTE DE OPERARE PC

Cunostinte bune de operare PC.

RESPONSABILITATI

DEDICATIE, PERSEVERENTA, PASIUNE

Cunostinte minime de limba engleza, o prezenta magnetica, fermecatoare si putere de seductie.

DEDICATIE 100%
PERSEVERENTA 100%
PASIUNE 100%
AMBITIE 100%

Cu o atitudine constructiva, comunicativa, un aspect fizic ingrijit, umor, inteligenta si eleganta, se pot atinge rezultatele mult ravnite!

CE OFERIM

SERIOZITATE SI CONFIDENTIALITATE

Vino in echipa Art Studio! Programul este flexibil, ai identitatea protejata, lucrezi legal si salariul tau incepe de la $1500!

La Art Studio poti pleca acasa si cu 10.000 de dolari intr-o luna. Un job in videochat ofera numeroase avantaje. Programul este flexibil. Datele personale sunt confidentiale, iar imaginea ta este promovata pe site-uri ce nu pot sa fie accesate de pe teritoriul Romaniei. Lucrezi legal si iti platim taxele la stat la zi. Beneficiezi de sedinte foto profesionale si ai la dispozitie hair stylist si make-up artist. Echipa noastra este formata din profesionisti cu peste 10 ani experienta in domeniu, care vor face tot posibilul ca tu sa ajungi model de top.

APLICA ACUM

VINO IN ECHIPA ART STUDIO

Lasa-ne datele tale mai jos si te vom contacta noi sau trimite-ne un email la adresa hello@artstudio-bucuresti.ro

NUME *
PRENUME *
ADRESA EMAIL *
NR TELEFON

SUBIECT

MESAJ