ANGAJAM

MODEL VIDEOCHAT NON-ADULT

Videochat-ul non-adult si videochat-ul adult sunt doua categorii diferite. In ambele cazuri insa activitatea consta in purtarea de conversatii in limba engleza cu persoane din alte tari prin intermediul unui webcam conectat la un calculator.

Discutiile pot fi filosofice, sau de natura sociala, psihologica, de cultura generala sau discutii simple pe teme uzuale, dar fara tente erotice. Videochat-ul non-adult se potriveste persoanelor sfioase, timide, pudice, si rusinoase. Timiditatea, singuratatea, si mai ales nevoia de a fi ascultat sunt motivele principale pentru care o persoana intra online sa stea de vorba cu model de videochat. Atat in videochat-ul adult cat si in videochat-ul non-adult , modelul trebuie sa stie sa asculte, sa inteleaga si sa empatizeze cu persoana respectiva, totul contra unei sume de bani.

CERINTE

UN SPIRIT CURIOS SI ABILITATI DE COMUNICARE!

Daca ai un aspect fizic curat si ingrijit, un spirit curios, si abilitati de comunicare, abilitati de a-ti exprima ideile in mod deschis si de a asculta cu atentie, atunci jobul de model de videochat non-adult ti se potriveste cel mai bine! Nu rata ocazia de a avea venituri lunare de 5000$ !!

18 ANI IMPLINITI

Trebuie sa ai peste 18 ani. Experienta nu este necesara.

LIMBA ENGLEZA

Cunostinte de limba engleza de nivel cel putin mediu.

CUNOSTINTE DE OPERARE PC

Cunostinte bune de operare PC.

RESPONSABILITATI

Seriozitate, profesionalism, spirit psihologic

Acest domeniu nu cere un anumit standard fizic, punctele forte ale unui model de videochat de non-adult fiind de fapt inteligenta, spontaneitatea si creativitatea.

DEDICATIE 100%
PERSEVERENTA 100%
PASIUNE 100%
AMBITIE 100%

In videochat-ul non-adult, conversatia dintre model si membru e fara tenta erotica si nu implica nuditate, subiectele de discutie fiind pe teme uzuale, sociale, psihologice, sau de cultura generala. Tocmai de aceea, acest domeniu nu cere un anumit standard fizic, punctele forte ale unui model de videochat fiind de fapt inteligenta, spontaneitatea si creativitatea.

CE OFERIM

SERIOZITATE SI CORECTITUDINE IN EFECTUAREA PLATILOR SALARIALE

In primele luni, veniturile sunt in jur de 1000$, dar apoi cresc vizibil de la o luna la alta, un model cu experienta in domeniu ajungand sa castige peste 5000$ intr-o luna

Beneficii:

Forma legala de angajare. Confidentialitate si siguranta prin utilizarea unor site-uri doar din USA neaccesibile din Romania si Europa. Locatie de lux in Piata Unirii cu dotari ultramoderne si camere amenajate de specialisti in domeniul design-ului interior. Camere de lucru individuale. Training-uri de bodylanguage, hairstyling si make-up. Asistenta tehnica 24/24ore. Salariu garantat 1000$ lunar. Bonus la angajare : 200$. Bonus de 300$ pentru fiecare prietena adusa sa lucreze la noi. Premii si bonusuri lunare. Vacante platite de studioul nostru. Sedinte foto profesionale.

APLICA ACUM

VINO IN ECHIPA ART STUDIO

Lasa-ne datele tale mai jos si te vom contacta noi sau trimite-ne un email la adresa hello@artstudio-bucuresti.ro