Men on Webcam2018-10-25T16:30:15+00:00

Men on Webcam – Noul program dedicat baietilor

Am deschis in Bucuresti un NOU studio de videochat! exclusiv pentru baieti. Descopera avantajele de a face videochat ca baiat!

Art Studio isi doreste sa te simt cat mai relaxat in cadrul studioului. Va fi intotdeauna alegerea ta daca-ti vei dezvalui identitatea (nickname-ul) sau vei alege in a fi discret in legatura cu job-ul tau. Sistemul de bonusuri este unul unic in piata studiourilor de videochat din Bucuresti. Astfel tu vei beneficia de castiguri fabuloase si de o cariera de model de videochat de succes. De asemenea modelele Art Studio videochat Bucuresti au posibilitatea sa aleaga cum doresc sa fie platite: salariul in mana sau pe card.

O serie de testimoniale ale unor baieti care si-au facut castiguri de invidiat.

Se stie, baietii sunt pasionati de masini de lux. Noi ii incurajam sa faca castigurile necesare intr-un timp foarte scurt!

Lucrez de aproximativ 1 an in domeniul asta, aspectul fizic este important, dar si mai important este sa stii limba engleza, iar colegii de la Art Studio m-au sustinut atat moral cat si financiar sa fac cursurile necesare ptr invatarea limbii engleze.
Andrei, Art Studio
Pana acum mi-a mers destul de bine. Problema la mine era ca nu puteam lucra de acasa, am inceput sa lucrez la Art Studio, si mi se par conditii excelente. Cautam de ceva timp un studio exclusiv pentru barbati din Bucuresti.
Luca, Art Studio
Fiind student, cu multe cursuri si examene, nu prea imi permiteam un job obisnuit. Am auzit ca se castiga foarte bine si am inceput sa fac videochat. Sincer, eu ma gandeam ca imi scot banii de chirie, chiar nu ma asteptam sa castig atat de bine!
Mihai, Art Studio
Aplica acum!

Un loc de munca profitabil si fara batai de cap!

Vrei sa devii un barbat independent financiar si sa-ti atingi toate obiectivele?
Aplica acum!

Bucuresti, Sector 3

0748 088 185
hello@artstudio-bucuresti.ro
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00

Trimite-ne un mesaj!

Locatia noastra este centrala!

Oferim conditii de maxima igiena, confort si intimitate.
Trimite-ne un mesaj!

Garantam Confidentialitate

Vrei sa devii un barbat independent financiar si sa-ti atingi toate obiectivele? Art Studio este cheia succesului tau. Totul depinde de nivelul tau de implicare si de numarul orelor petrecute online. Opteaza pentru un job flexibil cu castiguri garantate intr-un timp scurt.

Identiate protejata 100%
Plata salariilor la zi 100%
Suport tehnic 100%