Care este programul de lucru al Art Studio Bucuresti

Cum ar fi sa obtii independenta financiara beneficiind de un contract legal, alaturi de un partener sincer? Suna prea frumos ca sa fie adevarat? Nu si la Art Studio, unde exista un venit fix garantat, iar beneficiile premium sunt excelente pentru un start ideal.

Atent si conectat cu trend-urile mediului online, vizionar si deschis, studioul de videochat sustine discutiile naturale si firesti, imbratisand frumusetea libertatii in forme de exprimare neatinse de constrangeri si reguli create de societate.

Aici, orice model lucreaza intr-un mediu placut, in camere tematice care mai de care mai speciale, alese dupa bunul plac. Programul este si el flexibil, astfel ca fetele se pot bucura oricand de timp liber pentru a-si pune in ordine prioritatile.

Programul unui model Art Studio

Flexibilitatea programului este unul dintre cele mai importante avantaje ale jobului de model online. Asadar, jobul va incepe pe tura de lucru aleasa:

  • de dimineata, de la 07:00 la 16:00, cu o ora pauza;
  • de noapte, de la 22:00 la 07:00, cu o ora pauza.

Se poate opta pentru intervalul orar care permite cel mai bine modelului sa se concentreze fie pe realizarea target-urilor financiare, pe urmarea cursurilor in cadrul unei universitati, pe intalnirile de afaceri desfasurate in paralel cu jobul sau pe momentele de relaxare personale.

De asemenea, se pot alege zilele saptamanii in care sa se lucreze, obtinandu-se, astfel, mai multe zile libere pe saptamana. Scopul principal este ca la sfarsitul fiecarei saptamani de lucru in cadrul studioului sa fie acumulate minimum 40 de ore petrecute online, pentru castiguri net superioare.

Sesiunile private – in care vor fi doar modelul cu clientul – sunt confidentiale, iar imaginile sunt permise doar celui care plateste. Pentru vizitatorii din Romania, modelul poate fi complet ascuns, fara a fi vizibil macar cu nickname sau poza.

Castiguri financiare pe masura implicarii

La Art Studio, modelul de videochat castiga exact cat si-a propus. Venitul lunar este calculat ca procent din incasari, iar din prima luna de munca se poate ajunge la venituri cuprinse intre 1000$  si 5000$, adica mai mult decat un job obisnuit dupa zeci de ani de activitate.

Desigur, sumele pot depasi aceasta suma si ajunge la zeci de mii de dolari lunar, insa, pentru o astfel de performanta, este nevoie de multa determinare, munca, implicare si dorinta de autodepasire.

In functie de rezultate, se poate ajunge la un procent de 65%, iar castigurile unui model de videochat se pot ridica la cateva zerouri pe luna. Programul bine stabilit, participarea la cat mai multe training-uri si implicarea in activitate sunt cele care pot imbunatati veniturile de la o luna la alta.

Libertate deplina la Art Studio

In cadrul studioului, nimeni nu este obligat sa faca o norma de ore online sau sa activeze doar pe anumite platforme.

Nu sunt impuse politici si penalizari absurde, nimeni nu se supara pentru mici modificari neprevazute in programul de lucru si nimeni nu este dat afara, iar modelele beneficiaza de libertate totala, inclusiv de ore sau zile libere pe care sa le valorifice in scop personal, fara explicatii.

Mai mult decat atat, Art Studio ofera fiecarui model posibilitatea de a-si alege site-urile pe care sa lucreze, freemium sau premium. Astfel, in functie de obiectivele avute, ele vor face alegerea potrivita:

  • site-urile freemium ofera modelului libertate totala in timpul prestatiei online;
  • site-urile premium se bazeaza pe o anumita conduita a modelului in camera.

Asadar, este vorba de un program 100% flexibil, ce poate fi organizat dupa bunul plac si care ofera libertatea de a crea un echilibru perfect intre viata personala si profesionala, convingeri si perceptii.

Avantajele unui job la Art Studio sunt, prin urmare, de necontestat, si incep inca din prima zi de lucru, alaturi de o echipa de profesionisti care face ca initiativa si perseveranta sa fie apreciate si recompensate din plin.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022