Lucruri pe care sa nu le faci in videochat
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ca model intr-un studio videochat, este important sa stii cum sa eviti anumite capcane, pentru a putea beneficia de toate avantajele care „vin la pachet” cu acest job.

Mai ales esti la inceput de drum in acest domeniu, primele zile intr-un studio de videochat pot reprezenta o adevarata provocare.

Iata cateva reguli, sfaturi si explicatii care merita bifate in carnetul tau de notite, pentru a pasi cu dreptul in aceasta meserie:

Nu fi neglijenta cu consistenta online

In lumea videochatului, timpul online conteaza foarte mult. Majoritatea site-urilor pe care lucrezi iti vor sugera un numar minim de 6 ore fara delogare, deoarece unele dintre acestea au anumiti algoritmi de promovare a modelelor in pagina. Adica, cu cat stai mai mult logata, cu atat ai mai multe sanse de a fi ridicata in pagina, de a fi vazuta de membri si de a avea sanse la privaturi platite. De regula, studiourile recomanda un program de minimum 8 ore zilnic de stat pe camera. Nu te abate de la plan si fii online chiar daca ai o zi proasta, pentru ca orele adunate te vor propulsa mai sus in pagina, te vor face cunoscuta si iti vor atrage utilizatori fideli in camera ta de chat, iar timpul „pierdut” va fi, cu siguranta, o investitie de viitor.

Nu stagna

Este nevoie de ambitie ca sa ajungi un model bun intr-un studio videochat, dar este nevoie sa fii motivata si sa-ti doresti cu adevarat sa devii un model de top. Sa nu crezi ca absolut toate modelele de videochat au incredere in propriile forte, inca de la prima aparitie in fata camerei. Pentru asta exista echipa de traineri si sustinerea intregului personal. Dar ca sa reusesti trebuie sa si muncesti foarte mult. Poti fi autodidacta, concentrandu-te pe punctele forte pentru a le diminua pe cele slabe. Invata sa iti controlezi gandurile si emotiile, incearca sa atingi noi targeturi saptamanale si sa-ti imbunatatesti calitatea performantei online, aducand ceva nou in fata camerei.

Nu accepti ajutorul

O greseala majora pe care multe modele de videochat o fac este aceea ca isi imagineaza ca stiu totul si nu trebuie sa asculte de nimeni, pentru ca stiu ce fac. Ca sa fii un model bun inca de la inceput, trebuie sa fii deschisa, comunicativa si sa-ti accepti greselile impreuna cu parerea celui care are grija de tine, respectiv, a trainerilor care sunt  persoane pregatite tocmai pentru a-ti identifica greselile, a te ajuta pe tine ca model sa le corectezi, si de a te ajuta, totodata, sa depasesti o situatie in care nu te descurci cum trebuie. Poate ca nu este usor sa-ti accepti greselile, nici sa accepti ca parerea altuia poate e mai buna decat a ta, dar nu face greseala de a crede ca stii totul de la inceput, singura!

Nu te demoraliza

Zile dificile avem cu totii. Dar asta nu trebuie sa te descurajeze. Nu esti si nu trebuie sa fii perfecta! Nu copia sau urmari alt model de videochat, pentru ca fiecare dintre voi sunteti unice si aveti lucruri diferite de oferit. Incearca tot timpul sa iti faci cunostinte noi care sa iti aduca posibilitati noi de venit, convinge-i sa te viziteze si a doua zi, fii exigenta cu tine insati si cere ajutorul echipei ori de cate ori situatia o cere. Sprijinul specialistilor te va ajuta sa ai mereu incredere in tine atunci cand lucrezi intr-un studio videochat, sa ai cele mai bune rezultate, sa te intreci pe tine insati in fiecare si sa te bucuri de castiguri colosale.

Nu fa pauze lungi

Chiar daca intr-o zi ti-ai facut targetul, nu iti permiti ca urmatoarea zi sa iti anulezi tura pentru ca deja ai destui bani. Daca vizitatorii care te-au ajutat cand ai facut banuti nu te gasesc online, nu te vor astepta si isi vor cheltui banii cu altcineva. Respecta-ti programul si orele la care vizitatori stiu ca te gasesc online, pentru a nu pierde toata munca ta depusa pana acum. Ti-ai luat cateva zile libere sau un concediu? Invata sa combini afacerea cu placerea. Profita de timpul liber pentru a-ti aduna material pentru promovarea ta – poze, videoclipuri, actualizari pe blogul personal prin care sa tii la curent membrii care te urmaresc si iti aduc un venit constant.

Asadar, daca esti ambitioasa si iti doresti sa te autodepasesti, alege sa te alaturi echipei unui studio videochat legal, care sa iti ofere sansa reala a unei cariere de succes. Art Studio iti ofera cel mai avantajos pachet de beneficii din videochat, te sprijina cu cea mai buna echipa de training si te rasplateste pentru ambitia ta de a deveni un model de mare succes.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022
Buna. Cu ce informatii te pot ajuta?