Modalitati de plata ale studioului de videochat Art Studio Bucuresti

Art Studio iti ofera sansa unui castig de mii de dolari, lunar, care variaza in functie de implicarea ta ca model de videochat si de timpul petrecut online. Noi te ajutam sa atingi aceste sume printr-un training permanent, suport tehnic non-stop, tinute speciale pentru job, sedinte de make-up/hairstyle gratuite, sedinte foto/video profesionale, team building si operatii estetice care sa iti redea increderea in fortele proprii.

Esti platita intotdeauna la timp, iar tu alegi cum si cand! Te ajutam sa iti indeplinesti visurile pe plan financiar, oricat de indraznete ar fi ele, prin castiguri usoare si rapide, intr-un cadru placut si distractiv. Odata cu experienta acumulata vor creste si veniturile tale, iar tu iti vei indeplini orice dorinta cu usurinta.

Avem puterea financiara si stabilitatea de care are nevoie fiecare angajat la locul de munca. Art Studio este format dintr-o echipa cu peste 10 ani experienta in domeniul videochatului, evoluand constant si facand performanta in domeniu prin sumele generoase de bani pe care modelele sale ajung sa le incaseze si prin pozitia lor in topurile site-urilor pe care lucreaza.

Plata la zi sau bilunara, mereu la timp

Suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului, ne simtim in largul nostru si evoluam impreuna. Chiar daca vii la un job, nu vei trai senzatia ca ai un sef care iti impune ce sa faci si cum sa faci in timpul orelor de lucru. Cu traineri care te vor sfatui in baza experientei acumulate de ei si un stil de lucru care crezi ca te defineste, castigurile sunt ca si garantate.

Dupa primele 3 luni, perioada in care vei capata experienta si incredere, castigurile tale lunare pot ajunge la $3000-$5000 lunar. Programul este flexibil si este ales de catre tine, insa la jobul de model videochat nu doar programul, ci si plata este extrem de flexibila.

Exista 2 perioade intr-o luna, 1-15 si 15-31, iar tu poti alege modalitatea de plata conform nevoilor tale personale, zilnic sau bilunar, in mana sau direct pe card.

Poti opta pentru plata salariilor bilunar, la date exacte:

  • Sesiunea 1-15: plata se efectueaza pe data de 25 a lunii respective;
  • Sesiunea 16-31: plata se efectueaza pe data de 10 a lunii urmatoare.

Sau poti alege plata zilnica, daca te numeri printre modelele incepatoare, cu o situatie financiara dificila si care au nevoie rapid de un impuls pentru ‘’a se pune pe picioare’’, ori, pur si simplu, pentru a inlatura, inca de la inceputul colaborarii noastre, orice suspiciune in privinta primirii banilor.

Alegerea iti apartine. Poate te gandesti ca cea mai potrivita varianta pentru tine este plata zilnica si ca este suficient ca ai bani in fiecare zi, dar videochatul iti poate oferi mulr mai mult decat bani de cheltuit zilnic pentru mersul la salon, iesiri cu prietenii sau shopping.

Noi recomandam plata bilunara, pentru ca este o modalitate mai sigura si mai usoara de a pune mai multi bani deoparte pentru casa sau masina mult dorita, excursii asa cum nici nu ai indraznit sa visezi si multe alte lucruri bune pe care nu le-ai putea obtine cu plata zilnica. In plus, unul dintre cele mai importante beneficii Art Studio este sistemul de plata in totalitate transparent, asa cum trebuie sa fie intr-o colaborare profitabila pe termen lung.

Te sustinem indiferent de metoda de plata dorita. La noi, incasarile sunt platite la timp, fara exceptie, la date fixe pentru plata bilunara sau zilnic. Fara scuze sau comisioane ascunse. Pentru ca suntem siguri ca vei face performanta in echipa noastra, iti garantam incasari de minimum $3000 in fiecare luna, pe langa comisioane progresive, bonusuri saptamanale, concursuri cu premii in bani si produse.

Toate drepturile rezervate. ArtStudio Bucuresti . @ 2022