Calitatea luminilor, calculatoarelor si a internetului nu sunt suficiente pentru ca sesiunea de videochat sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Pe langa elementele care te vor ajuta pe parcursul desfasurarii activitatii de videochat, trebuie sa stii cum sa te pregatesti pentru o sesiune cu un client, astfel incat admiratorul sa iubeasca fiecare secunda alaturi de tine.

Chiar daca ai in spate o intreaga echipa de profesionisti pregatita sa te sprijine in orice impas, trebuie sa fii constienta ca totul depinde doar de tine in atingerea obiectivelor. Noi te ajutam cu cateva ponturi, care, odata respectate, iti vor face misiunea mult mai usoara si iti vor imbunatati vizibil rezultatele:

Lasa problemele personale deoparte!

Pentru o sesiune de videochat cat mai fructoasa, primul lucru de care trebuie sa tii cont este sa lasi grijile de zi cu zi deoparte. Pe langa faptul ca nu te vei concentra suficient in timpul conversatiei, risti sa alungi membrii si sa ii pierzi definitiv.

Trebuie sa tii cont ca admiratorii sunt cartea ta de vizita in aceasta meserie. Nimeni nu isi doreste un model incruntat, plictisit sau fara chef de vorba. Antreneaza-i la o discutie interesanta, iar sesiunea va merge de la sine, garantand buna dispozitie si, de ce nu, distractie.

Tinuta conteaza

Intr-un domeniu ca videochatul, tinuta conteaza. Mai ales atunci cand faci parte dintr-un studio de videochat cu pretentii, imaginea ta trebuie sa fie una impecabila. Inainte de a intra in sesiune cu un client, asigura-te ca, indiferent de ce ai purta, te vei simti cat mai confortabil.

Desigur, ai si optiunea de a intra in pielea unor personaje, insa totul ramane la latitudinea ta si la modul in care te-ai decis sa abordezi situatia in ziua respectiva.  Inainte de a intra in conversatii live, acorda atentie felului in care arati, la tinuta aleasa, la machiajul aplicat si la coafura. Ai fi surprinsa sa constati cat poate fi de important pentru membri felul in care te prezinti in fata lor!

Pune pret pe decor

Decorul joaca un rol important, atunci cand vrei sa obtii rezultate bune. Modul in care arata camera in care vei performa ii poate atrage sau respinge pe admiratori. Si cum un studio profesionist iti pune la dispozitie camere cu numeroase tematici, incearca sa o descoperi pe cea pe placul tau, in care sa te simti cat mai confortabil.

Nu uita nici de atmosfera din camera, care trebuie sa fie una relaxata. Pregateste-ti din timp un playlist, pentru a nu pierde timpul in sesiunea cu clientii si pentru a nu-i face sa isi piarda interesul. Asculta muzica in fundal, tine cont de cum este aranjat orice lucru in camera si verifica daca totul este bine pus la punct. Asigura-te ca aparatura functioneaza corespunzator, pentru a stapani conversatiile fara intreruperi neplacute.

Mentine o continuitate cu anumiti clienti

Chiar daca ai un program flexibil, ar fi ideal sa te obisnuiesti sa intri live la anumite ore.  Acest lucru iti asigura o continuitate cu anumiti clienti care te vor solicita doar pe tine. Retine numele clientilor care te cauta in mod frecvent pentru a intra pe chat privat cu tine. Pregateste-te sa fii binevoitoare si cu nou-venitii, pentru ca si ei se pot transforma in membri regulati.

Adopta o atitudine prietenoasa si politicoasa, care sa iti aduca cat mai multi vizitatori. Vei castiga, astfel, foarte mult. Stabileste-ti un anumit numar de ore pe care sa il lucrezi saptamanal si incearca sa tii cont de toate aceste detalii importante inainte de a intra live. Pentru ca numai prin munca si perseverenta vei ajunge acolo unde iti doresti.