Daca esti in cautarea unui loc de munca modern, cu castiguri mari, intr-un domeniu aflat intr-o continua dezvoltare, industria videochat-ului reprezinta cea mai buna varianta pentru tine.

Videochat-ul, unul dintre cele mai profitabile domenii din tara, este perfect pentru tine, daca te afli la inceput de drum. Cu cea mai buna echipa de training si marketing in spate, vei deprinde rapid trucurile care iti garanteaza succesul in aceasta industrie a divertismentului pentru adulti.

Daca te gandesti la o cariera in acest domeniu de activitate, noi te ajutam sa afli adevarul despre videochat-ul la Art Studio Bucuresti, iar astfel iti va fi mai usor sa iei o decizie.

Program de lucru flexibil

Devenind model de videochat la Art Studio, te bucuri de un program de lucru flexibil, stabilit in functie de disponibilitatea ta, in ture de zi sau de noapte. Astfel, in calitate de model videochat, ai libertatea de a opta pentru un program de lucru care sa te avantajeze, care sa iti pastreze un echilibru intre viata personala si profesionala, ori care sa iti permita sa urmezi cursurile de la facultate. La Art Studio, iti poti face programul la nivel de ore si lucrezi cate ore vrei, in ce zile vrei.

Ca si in cazul oricarui alt job, este esential ca la finalul unei perioade de lucru (o perioada dureaza 2 saptamani) sa ai un anumit numar de ore/ ture lucrate. Poti alege sa lucrezi 6h sau 8h pe zi, acumuland intre 30h si 40h pe saptamana. Pentru castiguri net superioare, recomandam un minimum de 80h petrecute online intr-o perioada (exista 2 perioade intr-o luna, 1-15 si 16-31.).

Castiguri fabuloase!

Cu un program flexibil, in ture de 6h sau 8h, poti castiga sume fabuloase, intre 1000$ – 5000$! Incasarile depind de implicarea ta in aceasta activitate. Noi iti punem la dispozitie aparatura de ultima generatie, te ajutam sa iti completezi garderoba si trusa de machiaj, iar in fata camerei web, totul depinde doar de tine.

De regula, in primele 3 luni, castigurile pornesc in jurul sumei de 1.000$ si pot depasi suma de 2.000$. Dupa cele 3 luni in care vei primi salariul garantat, vei incepe sa te bucuri de bonusuri, concursuri si recompense pentru performanta si implicarea ta. Odata cu experienta dobandita pe percurs si fidelizarea membrilor, veniturile tale pot creste si ajunge la 3000$ si 10.000$. Modelele cu experienta de la Art Studio au castiguri de ordinul miilor de dolari, lunar, unele dintre ele ajungand chiar si la incasari de 30.000$ in fiecare luna.

Exista optiuni: adult sau non – adult

Nu toate modelele de videochat sunt dispuse sa se dezbrace in fata unor necunoscuti, chiar si in fata monitorului. Pentru ele, exista si sectiunea de videochat non – adult, unde pot fi si imbracate in timp ce practica aceasta meserie.

Aici, totul se bazeaza pe comunicarea prin intermediul internetului, cu ajutorul calculatorului si al camerei web, cu alte persoane aflate din strainatate. Astfel spus, categoria non – adult poate fi privita la fel de bine ca pe orele petrecute pe retelele de socializare.

Pe langa programul flexibil si castigurile substantiale, alte beneficii care vin la pachet cu profesia de model online la Art Studio sunt:

Cresterea increderii de sine – ca model online, iti punem la dispozitie make-up artisti si fotografi profesionisti care te vor ajuta sa iti descoperi look-ul ce te avantajeaza, care sa te scape de complexe si care sa iti creasca increderea in propriile forte, sa fii admirata si complimentata.

Stapanirea artei seductiei – petrecand minimum 8h pe zi in compania virtuala a membrilor cu personalitati si nevoi diferite, vei deveni un bun psiholog, vei descoperi si stapani arta seductiei, invatand totodata cum sa lasi o impresie placuta celor din jurul tau.

Imbunatatirea nivelulului de cunostinta a limbii straine – intrucat vei interactiona cu membri din diferite colturi ale lumii, majoritatea conversatiilor vor fi purtate in limba engleza; iti imbunatatesti, astfel, nivelul de cunostinta a limbii straine, precum si cultura generala, fara a fi nevoita sa faci mari eforturi in acest sens.

Dezavantajul: prejudecatile sociale

Imaginea modelelor de videochat este inca una controversata, desi aceasta activitate este cat se poate de legala, cu contract de munca si venituri impozitate ca atare. Mai ales atunci cand vine vorba despre industria videochatului, societatea in care traim este inca sufocata de prejudecati si stereotipuri.

Din pacate, chiar daca interactiunea se face exclusiv in mediul online, iar confidentialitatea identitatii reale este asigurata, aspectele negative cu care modelele se confrunta le determina sa tina ascuns jobul fata de cei apropiati, de familie ori prieteni.