Te-ai hotarat in sfarsit sa faci pasul cel mare si sa te angajezi la un studio de videochat din Bucuresti. Ai inceput cautarea pe internet si te simti pierduta intre sutele de studiouri care fac oferte din ce in ce mai atragatoare. Care sunt cele mai serioase studiouri ? Cum iti dai seama ca o oferta este falsa ? Care sunt cele mai importante detalii cand alegi studioul cu care sa colaborezi ?
Pentru ca primim de multe ori intrebari de la fetele care isi doresc sa intre in lumea videochatului, ne-am hotarat sa raspundem celor mai des intalnite intrebari.

Angajare la studiouri de videochat fara cadru legal

Pentru a te simti protejata si pentru a te asigura ca esti mereu platita la timp, este necesar sa lucrezi in baza unui contract. Un angajator serios iti va spune de la inceput care sunt conditiile colaborarii si iti va face un contract de munca, in care sunt trecute toate clauzele necesare. Astfel, vei avea taxele si impozitele platite, vei putea sa-ti faci un credit si vei beneficia de asigurare medicala. Alaturandu-te echipei Art Studio nu vei avea parte de niciun fel de surpriza neplacuta in acest sens. Totul este transparent si clar de la inceput, de aceea modelele noastre sunt foarte multumite de colaborare.

Confidentialitate

Este normal ca atunci cand iti expui imaginea in mediul virtual sa fii ingrijorata in ceea ce priveste confidentialitatea. In cazul in care vei incepe colaborarea cu Art Studio, te asiguram ca nu vom dezvalui nimanui detalii cu privire la activitatea pe care o desfasori in cadrul studioului de videochat, in plus, site-urile de profil pe care vei activa sunt banate in Romania, ceea ce elimina orice risc de a fi vazuta de persoane de pe teritoriul tarii noastre.

Oferte false

Probabil ca ai gasit deja online o multime de oferte atragatoare de la alte studiouri de videochat. Nu toate ofertele sunt insa reale, de multe ori studiourile exagereaza beneficiile pentru a te atrage. Venind la un interviu la Art Studio vei realiza ca suntem cat se poate de seriosi si ofertele noastre cat se poate de reale. Poti colabora cu noi fie din studio, fie de acasa, iar comisioanele incasate de modele sunt cele trecute pe site.
Te asteptam la sediu pentru a te convinge si pentru a te alatura echipei noastre.