Simti ca esti la o rascruce de drumuri si viata ta depinde de urmatorul pas pe care il vei face. Ce drum alegi si care iti sunt justificarile pentru alegerea facuta? Multe fete se regasesc in aceasta situatie, iar noi ne-am gandit sa facem o scurta comparatie intre ce inseamna sa lucrezi in videochat si ce inseamna sa ai un job la o cafenea, intr-un mall sau chiar intr-o multinationala. Foarte putini dintre noi isi urmeaza visurile profesionale sau fac din pasiunea lor jobul lor, astfel ca, de cele mai multe ori, facem compromisuri. Unii aleg job-ul pentru simplitatea lui, altii pentru imaginea pe care le-o ofera, iar altii pur si simplu isi doresc sa isi traiasca viata frumos, avand in acelasi timp si bani pentru a-si indeplini visurile.

In aceasta ultima categorie putem introduce si hostess-ul online sau videochat-ul. Unul din avantajele pe care videochat-ul il ofera celor care aleg acest job este independenta financiara. In videochat nu trebuie sa astepti 5-6 ani pentru a-ti putea permite sa pleci intr-o vacanta de vis sau sa-ti iei masina mult dorita. Suportul pe care echipa studio-ului il ofera modelelor este nemarginit, acestea putand beneficia inca din primele luni de posibilitatea de a face un credit, avand in acelasi timp siguranta unui venit stabil consistent pentru a-si putea indeplini contractul. Exista, insa, destule situatii in care modelele au reusit sa-si achizitioneze o masina fara sa apeleze la banci, deoarece castigurile lor au fost suficiente pentru o achizitie cash. In cadrul Art Studio modelele beneficiaza deseori de bonusuri materiale, dar si nemateriale, de vacante si petreceri alaturi de echipa si chiar de un bonus de bun venit. Toate acestea sunt posibile cu un program flexibil agreat impreuna cu managerul studioului de videochat, program care iti permite sa te ocupi si de pasiunile tale, de scoala sau familie. Nu putem spune acestea despre un job in cadrul unei companii multinationale, despre care stim ca sunt destul de exigente in ce priveste programul de lucru si task-urile. Stresul se acumuleaza pe zi ce trece, multe persoane ajungand sa clacheze cu un astfel de job.

Alegerile sunt individuale si, desi este un subiect tabu, videochat-ul incepe sa castige increderea potentialelor modele tocmai prin calitatea serviciilor pe care le ofera. In videochat vorbim de o interactiune online, care presupune uneori miscari senzuale din partea modelelor, dar ramane un job reglementat din punct de vedere legislativ si nu se deosebeste cu nimic din punct de vedere al oportunitatilor cu alte joburi, ba este chiar mult mai dorit din acest punct de vedere.

Daca il comparam cu un job intr-un mall, de exemplu, am putea spune ca videochat-ul iese castigator si in aceasta situatie. Salariile sunt mult mai mari, iar la Art Studio modelele beneficiaza si de traininguri specializate de bodylanguage sau make-up, traininguri cu ajutorul carora in viitor pot aprofunda si pot profesa in domeniul frumusetii.

Din orice perspectiva am privii, videochat-ul este jobul ideal pentru fetele care doresc sa obtina independenta financiara si sa se bucure de oportunitatile pe care viata le ofera.


Program flexibil | Training specializat | Confidentialitate