Am primit pe site-ul nostru nenumarate intrebari cu privire la calitatile fizice pe care ar trebui sa le aiba o fata pentru a deveni model de videochat. Am inteles atunci ca multe fete nu sunt multumite de aspectul lor fizic si se tem ca nu ar avea succes din acest motiv. Pentru a deveni model, insa, nu este necesar sa ai un fizic de papusa Barbie si nici sa ai dimensiunile ideale, 90-60-90. In videochat, aspectul fizic conteaza in proportie de 30%-40%, restul de 60%-70% fiind reprezintat de inteligenta si carisma modelului. Modul in care valorifici aceste ultime procente te poate transforma intr-un Supermodel de videochat.

3 calitati pe care trebuie sa ti le insusesti pentru a deveni un Supermodel:

  • Una din calitatile pe care trebuie sa le ai sau sa le dobandesti pentru a putea deveni un Supermodel este atitudinea. Lipsa de prejudecati, increderea in sine si dorinta de a reusi te vor ajuta cu timpul sa dobandesti atitudinea necesara pentru a performa in domeniul videochat-ului.
  • Imaginea pe care o afisezi joaca si ea un rol important in parcursul tau profesional. Modelele Art Studio sunt persoane ingrijite, cochete, mereu fresh, care acorda o importanta deosebita hainelor pe care le poarta, ingrijirii tenului si parului. In societatea de azi, imaginea are un rol important in castigarea increderii si integrarea in anumite cercuri de persoane, iar in videochat utilizatorii isi aleg modelele si in functie de acest aspect. Stim cu totii ca prima impresie conteaza, astfel ca nu iti neglija aspectul fizic. Odata ce ai ajuns la Art Studio, trainerii nostri te vor pune la curent cu ultimele tendinte in make-up si te vor invata cum sa te machiezi, astfel incat sa fii mereu fresh.
  • Implicarea este cea care face diferenta intre modelele obisnuite si Supermodelele. In videochat trebuie sa-ti placa sa comunici, sa acorzi atentie utilizatorilor, sa fii o buna ascultatoare si sa empatizezi. Cu cat te implici mai mult, cu atat veniturile cresc, dar si aprecierile din partea utilizatorilor.

Asadar, pentru a deveni un Supermodel trebuie sa detii o suma de calitati pe care sa le pui in valoare in beneficiul tau. Cu ajutorul trainerilor, dar cu si mai multa vointa personala, orice model se poate transforma intr-un Supermodel de videochat. Aplica pe www.artstudio-bucuresti.ro si vino la o discutie cu managerul nostru.

Program flexibil | Training specializat | Confidentialitate

APLICA ACUM!