Visul oricarei tinere este sa se poata intretine singura, fara ajutor de la parinti sau iubit, sa-si poata permite vacantele, hainele si accesoriile mult visate fara sa apeleze la nimeni.

Suntem siguri ca ti-ai dori si tu sa fii independenta financiar, sa poti sa-ti achiti singura toate facturile, chiria, taxele scolare, excursii, cumparaturi. Si, chiar daca la prima vedere toate acestea par dificil sau chiar imposibil de obtinut, in realitate s-ar putea sa fie mai simplu sa ajungi in scurt timp pe picioarele tale.

Salariu platit la timp si comisioane avantajoase

Ca model Art Studio, noi iti oferim posibilitatea de a castiga cateva mii de dolari pe luna, bani cu care poti sa-ti satisfaci toate nevoile si dorintele. Fata de alte joburi, unde probabil ai avea salariul de inceput in jur de 500$, la studioul de videochat vei incasa 70% din incasari in prima luna de colaborare. In plus, avem un sistem de comisioane lunare in functie de incasari (intre + 2% pentru incasari de 1000$ – 2000$ / perioada si +20% comision pentru incasari de 15000$ / perioada).

Trainingul de inceput de care vei beneficia la angajarea la Art Studio te va ajuta sa urci in clasamentul site-urilor de profil pentru a ajunge in scurt timp un model profesionist de succes. Evident, succesul depinde si de implicarea de care vei da dovada, insa, din experienta noastra de pana acum, iti putem spune ca modelele care au fost serioase si muncitoare au reusit in timp relativ scurt (cateva luni de munca in studio) sa-si cumpere o masina si sa-si inchirieze un apartament ultracentral. Modelele cu care lucram de cativa ani si-au cumparat si apartamente sau terenuri, au facut excursii in intreaga lume si si-au putut ajuta si familiile la nevoie.

Un job stabil, venituri constante, program flexibil

Daca ai nevoie de un job stabil, un incasari constante, care vor creste pe masura ce capeti experienta in camera de lucru, Art Studio este locul de munca potrivit. In plus, conteaza mult si faptul ca noi iti oferim posibilitatea de a-ti alege programul, astfel ca tu sa-ti poti continua studiile sau sa poti petrece timp cu familia si prietenii. Daca vrei sa te convingi, asteptam sa ne dai un semn si te vom invita la o discutie informala, unde ne vom cunoaste mai bine si ne vom da seama daca putem lucra impreuna.