Buna ! Sunt Maria, am 21 de ani si m-am nascut in Pitesti. Cand am inceput sa lucrez ca model de videochat la Art Studio aveam doar 19 ani si eram foarte nesigura pe mine. Imi era frica sa vorbesc cu necunoscuti, nu aveam incredere in fortele mele, eram timida si nehotarata. Am venit la interviul de angajare la indemnul unei bune prietene care lucra deja de cateva luni in studio, si nu regret deloc alegerea facuta. Din contra, ii sunt foarte recunoscatoare prietenei mele pentru ca m-a incurajat sa devin model.

Asuma-ti propriile alegeri

Chiar daca o buna perioada de timp mi-a fost jena sa recunosc cu ce ma ocup fata de familie si prieteni, incet-incet mi-am dat seama ca viata mea s-a schimbat numai in bine in urma deciziei luate, si atunci am inceput sa-mi asum alegerile mele.

Azi sunt foarte mandra de mine, pentru ca imi dau seama cat am evoluat: am inceput sa am incredere in mine, arat superb si ma simt foarte bine bine in pielea mea, comunic foarte bine cu cei din jur, mi-am vazut visele devenind realitate si privesc cu incredere spre viitor.

Azi le recomand prietenelor mele sa aleaga cariera de model de videochat

Pentru ca mie mi-a mers atat de bine pe toate planurile de cand lucrez la studioul de videochat, le recomand si prietenelor mele de cate ori am ocazia sa inceapa sa lucreze in acest domeniu. Stiu ca sunt multe preconceptii de care m-am lovit si eu la inceput de drum. Dar azi am curajul sa afirm oriunde ma duc ca sunt model de videochat si sunt mandra de asta.

In doi ani de activitate la studioul de videochat am reusit sa-mi cumpar prima mea masina, sa-mi continui studiile si sa-mi inchiriez un apartament luxos in centrul Bucurestiului. Sutn stabila financiar si sunt foarte multumita de viata mea.

Tuturor celor care incearca sa ma condamne pentru ca lucrez in domeniul videochatului le raspund ca jobul de model este un job ca oricare altul, care ofera in plus foarte multe satisfactii materiale si personale. Nu stiu cu ce era mai bine daca eram secretara sau angajata la o corporatie unde as fi lucrat 12 ore pe zi pentru un salariu mai mic decat cel de la studio.

Daca si tu simti ca un job in videochat ti se potriveste, cel mai bine ar fi sa iei legatura cu cei de la Art Studio, care iti vor explica in detaliu de ce este ideal sa te angajezi ca model. Abia astept sa fim colege !