Pentru ca vine toamna si deci in curand reincep scolile, ne-am adus aminte de viata de student. Studentia  este frumoasa – si ne amintim cu totii de petreceri, nopti nedormite in sesiune si emotii pe holurile facultatii – dar este si grea, daca ne gandim ca pentru multi tineri dobandirea independentei financiare este imposibila in aceasta perioada.

Pentru a se putea intretine pe perioada studentiei, cei mai multi tineri apeleaza la parinti sau sunt nevoiti sa munceasca part time, dupa cursuri. Chiria, intretinerea, manualele, materialele necesare pentru studiu, iesirile cu prietenii, toate sunt scumpe, iar bugetul este de cele mai multe ori limitat. Ce e de facut?

Din fericire, exista solutii

Daca esti o persoana pesimista, vei alege sa te plangi, daca insa esti o persoana pozitiva si ambitioasa, vei alege sa cauti solutii pentru a iesi din aceasta situatie. Exista multe locuri de munca potrivite pentru o studenta. Trebuie doar sa alegi drumul pe care vrei sa o iei.

Astazi, multe studente aleg sa devina modele de videochat pentru ca au nevoie de un job stabil, care sa le ofere si o perspectiva profesionala pentru dupa finalizarea studiilor. Daca si tu ai nevoie de un plan profesional si financiar care sa-ti asigure un viitor frumos, poti sa alegi cariera de model Art Studio.

De ce sa devii model ?

Pentru ca orice tanara are nevoie, pe langa stabilitate financiara, si de un job de viitor, relaxant, interesant, care sa-i construiasca increderea in fortele proprii. Vazand cate poti sa realizezi de una singura, la o varsta frageda, prinzi aripi si te dezvolti frumos. Te vezi in aceasta ipostaza? Ti-ar place sa incerci si tu sa lucrezi la studioul nostru de videochat? Te asteptam la un interviu, in sediul nostru amplasat ultracentral. Iti garantam ca-ti va placea la noi si vei dori sa revii dupa prima intalnire. Ce mai astepti?