Te-ai intrebat de multe ori cum de alte fete de varsta ta se descurca atat de bine pe plan financiar si personal, in timp ce tu abia daca iti poti achita datoriile lunare, esti mereu dezmagita de barbatii din viata ta si totul pare ca iti merge pe dos? Te-ai gandit vreo clipa ca poate e si vina ta si ca ai putea schimba tot ce ti se intampla printr-o schimbare de atitudine?

Desi nu ne place sa recunoastem, de cele mai multe ori, ceea ce ni se intampla ni se datoreaza in mare parte. Nu depunem niciun efort pentru a ne schimba, traim din inertie, nu suntem dispusi sa luam decizii radicale si apoi ne plangem ca altii ne-o iau inainte…

Exista solutii

Daca te gasesti intr-o situatie dificila si simti ca ai nevoie de un impuls pentru a schimba ceva, echipa Art Studio iti vine in intampinare si iti propune sa inveti sa faci bani chiar de la tine de acasa. Acum cateva luni am lansat programul Videochat de acasa, prin  intermediul caruia ne propunem sa colaboram cu modele de videochat care sunt dispuse sa lucreze de la domiciliul personal. Evident, noi te asteptam la lucru in studio, dar daca totusi preferi sa lucrezi de la domiciliu, din diverse motive, noi suntem deschisi catre o astfel de colaborare.

De ce ai nevoie pentru a fi model Art Studio

Pentru a colabora cu studioul nostru de videochat, ai nevoie de farmec personal, ambitie, aspect fizic placut, nonconformism si multa imaginatie.  Plus un calculator/laptop cu procesor I5, chiar I7, o camera video logitech C920, lumini tip umbrela, jun décor corespunzator, conexiune buna de internet si un act de identitate valabil.  De restul ne ocupam noi.

Oferim in schimb un comision de 75% din totalul banilor incasati din activitatea de pe site-urile de profil cu care noi colaboram, training profesional, sfaturi pentru setarea conturilor si a softurilor si alte sfaturi utile.

Daca te tenteaza acest gen de colaborare, abia asteptam sa ne cunoastem. Da-ne un semn la hello@artstudio-bucuresti.ro sau completeaza formularul de pe site si te vom contacta noi.

Te asteptam la Art Studio !