Din ce in ce mai multe persoane de toate varstele si toate ocupatiile isi doresc sa lucreze la domiciliu, in loc sa mearga in fiecare zi la locul de munca.

Conform unor studii recente facute de oamenii de stiinta americani, lucrul de acasa aduce multe beneficii angajatilor : cresterea productivitatii, a confortului personal, limitarea cheltuielilor, atingerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Evident, munca de acasa are si dezavantaje si nu se potriveste oricui : daca esti usor distrasa de ce se intampla in jur, daca obisnuiesti sa amani lucrurile la nesfarsit, daca nu ai o rutina de lucru pe care sa o respecti cu strictete, munca de acasa nu este pentru tine. Daca, insa, esti muncitoare si organizata, probabil ca poti lucra foarte bine de oriunde.

Videochat de acasa

Pentru a ne alinia tendintelor de pe piata muncii, ne-am hotarat sa le oferim modelelor interesate de acest gen de colaborare, oportunitatea de a lucra ca model de videochat de acasa. Programul nostru “Videochat de acasa” a debutat acum cateva luni si deja inregistreaza un real succes.

Castiguri substantiale din confortul propriei locuinte

Evident, noi preferam sa vii sa lucrezi din studio, tocmai pentru ca in studio trainerii nostri te pot ajuta constant sa devii cea mai buna versiune a ta, dar, daca totusi te simti mai bine si dai mai mult randament atunci cand lucrezi de acasa, esti o candidata perfecta pentru programul nostru de videochat de acasa. Art Studio iti plateste 75% din încasarile tale pe site-urile de profil cu care colaboram. Daca vei castiga peste 2.000 de dolari, comisionul creste la 85% din incasari.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti ?

In primul rand, trebuie sa fii majora. Apoi, trebuie sa cunosti foarte bine limba engleza, sa ai un calculator/laptop cu procesor I5, de preferat I7, sa ai un webcam video logitech C920, o camera decorata corespunzator si lumini tip umbrela. De restul ne ocupam noi.

Ce-ti ofera Art Studio ?

Iti oferim training de specialitate, sesiuni foto-video profesionale, promovare pe site-urile de profil si in general tot ce ai avea nevoie pentru a ajunge un model de succes. Orice problema ai intampina, ne poti contacta si vom fi alaturi de tine, oferindu-ti ajutorul.

Daca si tu esti interesata sa faci bani de acasa, aplica pentru jobul de model de videochat la Art Studio.

Un model cu experienta poate sa castige peste 5000 de dolari intr-o luna!

APLICA ACUM!