Art Studio este un studio de videochat profesionist care iti va schimba complet parerea despre activitatea de model de videochat.  Avand in spate peste 10 ani de activitate, studioul nostru de videochat din Unirii este in masura sa le ofere modelelor cele mai bune conditii de lucru, dar si comisioane si bonusuri foarte avantajoase.

Cele mai multe studiouri se gasesc in capitala

Astazi videochatul a devenit un domeniu foarte concurential. Pe piata din Romania sunt sute de studiouri in care lucreaza peste 100.000 de tineri care incaseaza anual peste 100 de milioane de euro. Evident, in orasele mari s-au deschis cele mai multe studiouri, care sunt toate in cautare de noi talente.

In Bucuresti, studiourile amplasate ultra-central, cum este Art Studio (amplasat in Piata Unirii), sunt cele mai performante si cele mai cautate studiouri de videochat. Sunt si studiouri mari care au mai multe sedii : in Vitan, Berceni, Nerva Traian, Timpuri Noi, Bucur Obor. Pratic, studiouri de videochat poti gasi peste tot in Bucuresti, dar pentru a nu risca sa ramai cu un gust amar, este mai bine sa studiezi foarte bine oferta existenta pe piata.

Cele mai profitabile studiouri sunt amplasate in zone centrale

Un studio profesionist, fie ca este amplasat in Berceni, Vitan sau Timpuri Noi, fie ca dispune de o locatie ultracentrala, iti va pune la dispozitie aparatura de ultima generatie, camere tematice si iti va face forme legale de angajare. In plus, un studio de calitate te va pregati pentru performanta, asigurandu-ti sedinta foto-video profesionala si cateva ore de training cu personal calificat.

Pentru ca ne respectam angajatele, la Art Studio le oferim modelelor tot sprijinul de care au nevoie pentru a deveni modele de succes. Fetele noastre sunt multumite de colaborarea cu echipa noastra si vin cu placere in fiecare zi la munca.

Cum decurge o zi la studio

Modelele Art Studio isi incep ziua cu o sesiune de machiaj profesionist. Trebuie sa arati bine pentru a atrage si fideliza membrii site-urilor de profil. Apoi, fetele merg in camere special amenajate si luminate pentru a crea o atmosfera intima si relaxanta. Decorurile si luminile joaca un rol foarte important in crearea atmosferei perfecte pentru sesiunile de videochat.

Membrii cu care interactioneaza modelele in cele 9 ore de munca in fata camerei sunt in oameni obisnuiti, cu diverse profesii : profesori, doctori, ingineri, in general persoane care au bani dar care in viata reala nu au curajul sau posibilitatea de a vorbi cu o persoana atragatoare care sa-i asculte si caruia sa i se destainuie. Cu cat vei atrage si fideliza mai multi membrii, cu atat iti va merge mai bine la studioul nostru din Piata Unirii. Atunci cand ies de la munca, fetele noastre au si banii si timpul necesar pentru a se bucura de viata alaturi de cei dragi. Isi pot permite tratamente de infrumusetare sau vacante in locatii exotice. Daca te-am facut curioasa si vrei si tu sa ni te alaturi, te asteptam la un interviu. Speram sa putem colabora, fie din studio, fie de acasa.

 

Te asteptam la interviu!