Poate ca nu ti se pare atat de important, dar, daca vrei sa devii un model de videochat cu adevarat bun, trainingul te poate ajuta mai mult decat crezi. Art Studio isi alege cu grija trainerii, pentru ca stim cat de important este rolul lor in formarea modelelor si in asigurarea unei atmosfere profesionale in cadrul studioului.

Iata cateva detalii care fac trainingul este extrem de important:

Trainingul initial pune bazele unei colaborari de succes

Chiar daca ai mai lucrat ca model de videochat in trecut, asta nu inseamna ca nu mai ai nevoie de training. Anumite aspecte pot diferi de la studio la studio, si, in plus, lucururile evolueaza continuu in domeniu. De aceea, un refresh al cunostintelor este bine venit pentru toata lumea.

Un training bun poate face diferenta intre venituri medii si mari

De regula, veniturile cresc odata cu dobandirea experientei in domeniu. Insa si partea de training iti poate aduce un mare avantaj, facand si diferenta intre un venit mediocru si unul extraordinar. Poate ca nu ai suficienta incredere in tine, poate ca iti lipsesc unele cunostinte sau iti scapa unele detalii, iar asta sta in calea unor venituri substantiale. Noi suntem aici pentru a-ti impartasi din experienta noastra de pana acum si pentru a te ajuta sa te autodepasesti. Te vom ajuta de asemenea atunci cand ai indoieli sau perioade proaste. Nu uita ca un bun model este in primul rand un bun psiholog. Asa cum ne-a invatat si pe noi, meseria de model te va invata si pe tine sa te cunosti mai bine si sa-i cunosti mai usor si pe cei din jur.

Cateva sfaturi de la trainerul nostru

Scopul unui trainer este acela de a te aduce in situatia de a te descurca singura si, de ce nu, de a-ti depasi profesorul. Pentru a reusi in demersul nostru insa e nevoie si de o buna colaborare intre noi, precum si de eforturi sustinute din partea ta in vederea insusirii cunostintelor necesare pentru munca la studio.

Poate ca te-ai speriat putin, poate lucrurile ti se par mai complicate, insa, o data ce vei incepe sa lucrezi, totul se va clarifica si noua ta viata va incepe sa-ti placa din ce in ce mai mult. Noi ne dorim sa ne faci o vizita cat mai curand, pentru a incepe trainingul intitial. Te asteptam !