Pentru ca inca intraim intr-o societate inchisa, ne lovim destul de des de idei preconcepute, mai ales cand este vorba de un subiect atat de controversat cum este videochatul.  Am auzit si noi fara sa vrem parerile celor din jur, care de cele mai multe ori nu au nicio legatura cu realitatea. De aceea ne-am hotarat sa clarificam unele aspecte legate de munca in studioul de videochat in acest material.

Ce presupune angajarea la un studio de videochat

Videochatul poate fi definit ca o forma de comunicare online, prin intermediul camerei web si a unui calculator conectat la internet. Deci, la baza a face videochat inseamna a discuta online cu diverse persoane despre anumite subiecte alese de comun acord. Pana aici, nimic nu pare iesit din comun, asa e ? Evident, desi pare simplu, nu toata lumea este potrivita pentru acest gen de activitate. Angajarea in videochat presupune o serie de calitati de care trebuie sa dai dovada : dezinvoltura, farmec personal, cunostinte bune de limba engleza, seriozitate, putere de munca, implicare. Calitati de care ai nevoie la orice loc de munca.

Videochatul nu este nici ilegal nici imoral

Pentru a te angaja la un studio de videochat trebuie in primul rand sa fii majora (sa ai 18 ani impliniti). Studiourile serioase iti vor face forme legale si vei lucra cu carte de munca, astfel incat, dupa angajare, iti vei putea face un credit pentru apartament sau masina.

In ceea ce priveste moralitatea acestui job, noi credem ca este imoral sa minti, cersesti, sa comiti fapte de coruptie, sa inseli oameni sau sa furi. Nu credem ca a sta de vorba cu cineva online reprezinta ceva imoral, dar pana la urma fiecare om are propriile idei si valori dupa care se ghideaza in viata. Daca nu esti destul de dezinvolta pentru a face videochat adult, poti incepe cu videochatul non adult, care presupune purtarea unor discutii pe teme non-erotice.

Angajarea la un studio serios iti ofera discretie

Art Studio, ca orice alt studio de videochat serios, iti ofera discretie si confidentialitate, protejandu-ti identitatea. Daca ai auzit zvonuri conform carora te pot vedea persoane din Romania, trebuie sa stii ca Romania este o tara banata, deci acest lucru nu se poate intampla. In cadrul studioului nostru, te vei simti in permanenta ascultata, protejata si ajutata de o echipa de profesionisti adevarati.

Pentru a rezuma cele scrise mai sus, contrar parerii unora, videochatul este doar o modalitate legala, sigura si rapida de a face bani seriosi. In plus, angajarea in videochat te poate ajuta si in plan personal : cunosti persoane din diferite medii, inveti sa comunici mai bine si capeti incredere in fortele proprii. Toate aceste experiente te pot transforma intr-o persoana mai buna, mai capabila, care isi poate indeplini toate visele. Trebuie doar sa uiti de ce auzi in jur si sa te bazezi pe propria gandire si propriile fapte.

Daca esti o persoana asumata si sigura pe ea, da-ne un semn si te vom invita la un interviu.