Tot mai multe fete ne intreaba care sunt conditiile angajarii la studioul nostru de videochat din Bucuresti, asa ca ne-am gandit sa raspundem acestei intrebari in materialul de fata. Daca te numeri printre tinerele dornice sa se dedice meseriei de model de videochat, te felicitam pentru decizia ta. Vei vedea ca prin acest prim pas viata ta se va schimba mult in bine.

Avantajele unui job in videochat

Probabil ca ti-ai dat seama din experienta ta, sau a celor din jur, ca aceasta industrie, foarte puternica in tara noastra, ofera locuri de munca foarte bine platite, in comparatie cu alte joburi. Iar daca te gandesti ca ai si un program flexibil, care iti permite sa-ti continui studiile, sa faci excursii sau sa petreci timp de calitate alaturi de cei dragi, jobul de model devine si mai atragator.

Un alt avantaj foarte important al modelelor este cresterea stimei de sine, care vine o data cu increderea de a aparea si a discuta cu persoane diferite in fata camerei web, dar si castigarea independentei financiare, atat de dorita de tinere.

Conditiile angajarii la studioul de videochat

Prima conditie pentru a fi angajata la noi este sa fii majora. Apoi, pe parcursul interviului la care vei fi invitata, ne vom da seama daca putem lucra impreuna.

Asteptul fizic conteaza, dar nu primeaza

Evident, aspectul fizic este foarte important la angajare, dar nu intotdeauna fetele superbe au avut cele mai mari castiguri la noi in studio. Importanta este personalitatea, farmecul, cunostintele de limba engleza si disponibilitatea de a petrece timp discutand pe teme diverse cu persoane de tot felul. Si mai important este sa vrei cu adevarat sa devii model de videochat la Art Studio.

 Ne intereseaza fetele hotarate

Cel mai mult ne intereseaza fetele hotarate sa inceapa munca imediat, cele care stiu ce vor si nu se descurajeaza de la primul obstacol. Daca esti convinsa ca vrei sa ni te alaturi, primul pas spre angajare este ca si facut. Fetele care chiar vor sa faca parte din echipa noastra pun intrebari, vor sa afle toate informatiile relevante pentru ele, nu se jeneaza sa clarifice orice detaliu care le-ar putea interesa. La fel, fetele care sunt interesate de angajare la studio, ne contacteaza pentru a stabili un interviu si respecta ziua si ora intalnirii. Daca vii la noi cu zambetul pe buze, cu atitudine pozitiva si pregatita deja de sedinta foto-video initiala, ziua interviului poate sa devina chiar prima ta zi de lucru.

Noi te asteptam cu drag. Nu vei regreta !

Programeaza un interviu!