Pentru ca stim ca toamna este anotimpul perfect pentru cei ce vor sa-si gaseasca un loc de munca, noi, cei de la Art Studio ne-am gandit sa va facem cateva oferte de nerefuzat. Pe langa salariile si bonusurile de performanta pe care le poti incasa de la studioul nostru, din luna octombrie ti-am pregatit si un program special de bonusuri.  Iata despre ce este vorba :

Angajarea la Art Studio in toamna aceasta iti va aduce castiguri substantiale

Daca te vei angaja la studioul nostru amplasat ultracentral incepand cu data de 1octombrie, vei primi din partea Art Studio un bonus substantial, care sa te ajute sa incepi o viata noua si sa te motiveze la inceput de drum. Incepand din luna octombrie, va pregatim bonusuri in valoare totala de 2000$, constand in telefoane Iphone X, seturi de parfumuri, truse de machiaj. Fii cu ochii pe ofertele Art Studio si vino la interviu cat mai rapid pentru a ne cunoaste si pentru a vedea daca putem lucra impreuna.

Incepi cursurile si ai nevoie de bani de buzunar ?

Nimic mai simplu. Noi te asteptam la studio, unde vei primi training gratuit, sedinta foto-video profesionala si tot sprijinul logistic de care ai nevoie pentru a lucra cu spor. Bucurestiul te va primi cu bratele deschise si ar fi pacat sa nu profiti de numeroasele oportunitati care se vor ivi. Daca iti doresti sa cresti profesional si personal, iti recomandam calduros un job de model la noi la studio. Venind la o discutie informala, te vei convinge singura ca suntem un colectiv minunat alaturi de care iti va face placere sa lucrezi zi de zi.

Toamna se fac cele mai multe angajari. Profita de ofertele noastre !

Se stie ca toamna este anotimpul perfect pentru un nou inceput. Cu totii vrem sa ne revenim financiar dupa vacanta, dar si sa gasim modalitati de a ne dezvolta profesional. In cazul in care iei in calcul si tu angajarea la un studio de videochat din Bucuresti, te asteptam pe la noi. Art Studio este alegerea cea mai buna, pentru ca avem camere de lucru special amenajate unde te simti in largul tau, te consiliem in alegerea costumelor si suntem alaturi de tine la fiecare pas.

Ce mai astepti ?

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!