Vara e pe sfarsite, ceea ce inseamna ca distractia s-a terminat si e timpul sa te gandesti la lucruri serioase. Gata cu petrecerile, cu iesirile in oras si cu excursiile cu iubitul. In curand incepe facultatea si ai nevoie de un job pentru a-ti acoperi cheltuielile din timpul anului scolar.

Daca esti in primul an de facultate, iti va fi destul de greu sa te obisnuiesti cu stilul de viata din capitala. Vei vedea cat de mari sunt cerintele financiare si cat de greu este sa faci fata tutror cheltuielilor legate de chirie, alimente, iesiri in oras, haine etc. Pentru ca ne-am gandit la tine, ti-am pregatit acest mic ghid de supravietuire in Bucuresti in timpul studentiei.

Fa-ti o gasca de prieteni

Ce ar fi viata fara o gasca frumoasa de prieteni ? Gandeste-te ca nu te vei mai intalni niciodata cu acesti ani, deci trebuie sa socializezi cat mai mult, sa cunosti cat mai multe persoane si sa te bucuri la maxim de iesiri si distractie. In plus, prietenii te pot sfatui si-ti pot oferi sprijin la nevoie.

Invata sa faci bani singura

Pentru ca te vei confrunta cu numeroase cheltuieli in Bucuresti si pentru ca ai nevoie de o sursa de venit sigura, in afara de ceea ce iti trimit parintii, cel mai indicat este sa-ti gasesti un job. Noi, cei de la Art Studio, te sfatuim sa incerci sa lucrezi ca model de videochat. Este un job preferat de multe studente, pentru ca iti ofera stabilitate si castiguri substantiale. In plus, la noi te vei distra si vei invata multe lucruri folositoare mai tarziu in viata.

Fructifica orice oportunitate

Te pregatesti sa devii o persoana de succes, si asta implica sa inveti sa te bucuri de toate oportunitatile care ti se ofera. Nu spune nu inainte de a intelege exact ce ti se propune si incearca sa treci orice informatie prin filtrul propriu. Daca vei fi curioasa sa vii sa ne cunosti, vei vedea ca la Art Studio poti invata sa te cunosti pe tine insati, dar si pe ceilalti, poti deveni o persoana mai hotarata si mai puternica. Iti dorim un inceput de studentie cat mai frumos si te asteptam la o discutie la noi la studio.

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!