Castigurile obtinute ca model masculin de videochat versus castigurile obtinute in alte domenii

Daca esti tanar, energic, inteligent si capabil, dar lipsit de motivatie pentru ca orice initiativa pare sortita esecului in Romania, esti departe de adevar. Sunt multe lucruri de facut la noi in tara si cu siguranta aici te poti imbogati mai repede decat in alte parti. Iti vom explica imediat pe ce ne bazam facand aceste afirmatii.

Salariile sunt mici in Romania

Asa este, salariile sunt mici, dar din fericire nu sunt la fel in toate domeniile. Venitul depinde foarte mult de locul de munca, de vechime si experienta. Un profesor debutant de exemplu va castiga, dupa ultimele estimari 3.197 RON/luna, iar un ospatar debutant va castiga maxim 1000 RON/luna.

Un functionar in administratie are un venit lunar de pana in 1500 de lei, iar un contabil incepator, in functie de numarul de firme pe care il administreaza, poate ajunge pana la 3000 de lei (si mai mult, daca administreaza peste 10-15 firme). O vanzatoare in mall nu castiga in medie mai mult de 1500 de lei lunar, iar un angajat incepator in multinationala poate avea un salariu de 2000 RON/luna. Stim, nu suna prea incurajator, dar nimeni nu a spus ca trebuie sa te angajezi la mall.

Cat castigi ca model la Art Studio ?

Ai putea de exemplu, sa iei in calcul angajarea la un studio de videochat profesionist. Art Studio este un studio cu renume si cu o experienta de 10 ani in domeniu. Noi ne respectam angajatii si ii motivam zi de zi pentru a veni cu placere la munca.

Oferim salarii fixe plus bonusuri diverse in functie de vechime si implicare, training initial si sprijin logistic non stop. Daca ai auzit voci care spuneau ca doar modelele feminine se afirma in domeniu si reusesc sa castige sume mari in studio, noi te asiguram ca adevarul nu are legatura cu aceste zvonuri.

Castigurile depind de fiecare in parte. Am avut de-a lungul timpului baieti care au facut sume frumoase in studio si au ramas ani de zile, dar si baieti care nu au reusit sa se acomodeze si au renuntat in scurt timp. Sfatul nostru pentru cei ce-si doresc sa faca performanta in orice domeniu este sa nu renunte la primul obstacol intalnit. In viata, lucrurile frumoase se obtin cu greu, insa cu multa ambitie si putere interioara, poti reusi. Noi te asteptam la studio la o discutie serioasa pentru a vedea daca tu esti pregatit pentru succes.

2018-07-31T14:21:28+00:00