Iesi din zona de confort si construieste-ti viata pe care ti-o doresti

« Aminteşte-ţi că toţi câştigătorii au fost la un moment dat, plini de îndoială. ». Aceste cuvinte ale unui autor necunoscut contin un mare adevar. Se pare ca pentru a reusi in viata si pentru a ne vedea visele devenind realitate, trebuie sa iesim din zona noastra de confort, care ne blocheaza progresul.

Desi de multe ori ne-am dori sa pasim in necunoscut si sa incercam sa facem ceva deosebit, ne lovim de aceasta teama, care ne paralizeaza si ne face sa renuntam.

Dar ce-ar fi daca ne-am aduna tot curajul si n-am mai tine cont de parerile celorlalti, de teama de necunoscut sau de teama de esec ? S-ar putea sa rezulte ceva minunat, cum ar fi descoperirea unor calitati pe care nu stiai sa le ai si doborarea unor bariere interioare care te limitau foarte mult.

Un exemplu concret ar fi tinerii care ne contacteaza pe canalele de social media si spun ca si-ar dori sa incerce o cariera in domeniu dar se tem ca nu sunt potriviti pentru acest job, sau se tem sa incerce, sau se tem de parerile celor din jur. Noi le spunem ca daca esti hotarat, nimic nu iti poate sta in cale. Si ii asiguram ca, orice dificultati ar aparea la inceput de drum, noi suntem aici pentru a le oferi asistenta si sprijin.

La Art Studio, lucrurile sunt simple: respecta si vei fi respectat, munceste si vei fi rasplatit in consecinta. Castigurile la noi la studio variaza, incepand de la cateva sute de dolari pana la cateva mii de dolari pe luna. Totul depinde de fiecare model in parte si de cat de repede de adaptezi la situatie si inveti de la cei din jur.

Daca ai deja experienta ca model masculin de videochat, lucrurile vor fi probabil mai simple. Vei reusi sa castigi mai mult intr-un timp mai scurt. In orice caz, noi nu iti putem spune ca va fi simplu…toate lucrurile frumoase sunt greu de obtinut, insa succesul este cu atat mai placut cu cat lupta este mai grea… Te asteptam pe la studio sa discutam mai mjlte si speram sa lucram in curand impreuna !

2018-07-09T15:11:43+00:00