Primul meu job – cum am ajuns model de videochat

Din ce in ce mai multe femei puternice si ambitioase reusesc sa se descurce de minune intr-un domeniu de viitor: videochatul pentru fete. Desi la noi in tara aceasta activitate este inca privita cu suspiciune, trebuie sa stii ca Romania este pe primul loc in lume la castigurile obtinute din industria videochatului. Peste o suta de mii de modele lucreaza in cele 5000 de studiouri din intreaga tara, cele mai multe fiind in Bucuresti. Povestea mea este una simpla : am intrat in aceasta lume fabuloasa imediat ce am terminat liceul.

Totul a inceput cu un anunt de angajare videochat pentru fete

Sunt Iuliana, am 22 de ani, iar in cazul meu e decurs simplu si frumos. Daca acum 4 ani eram o fata simpla, venita in capitala in cautarea unui job, azi sunt un model apreciat si o femeie realizata si invidiata. Norocul a facut ca, intr-un moment chiar disperat al vietii mele, in care nu vedeam nicio iesire din situatia in care eram (singura, fara posibilitati materiale si fara spijinul parintilor, plecati amandoi la munca in Italia), am decis sa merg la un interviu la Art Studio. De aici, viata mea a inceput sa se schimbe radical..in bine.

Echipa Art Studio m-a primit cu bratele deschise 

Cei de la Art Studio m-au primit cu bratele deschise. Le-am explicat situatia mea, mi-au zis ca trebuie sa fac un training si sa invat cat mai mult in prima faza, pentru a capata experienta. Am fost ambitioasa si muncitoare, am facut totul pentru a reusi. Am invatat, am ascultat si am petrecut multe ore la studio. Totusi, nu am simtit ca e o munca grea, pentru ca am avut parte de sprijinul echipei.

Recompensele materiale si personale sunt pe masura muncii

Ce m-a atras in primul rand la munca in studioul de videochat a fost faptul ca aveam program flexibil si puteam castiga pe masura implicarii si a timpului petrecut la studio. Nu am simtit ca se pune presiune pe noi ca modele, ci am simtit ca fac parte dintr-o familie unita si frumoasa.

Daca ma uit in urma, nu regret nimic din ce am facut. Am o casa frumoasa, o masina la fel de frumoasa, sunt studenta in ultimul an la jurnalism si ma pregatesc sa-mi incep propria afacere.

In cazul in care ti se pare inspirationala povestea mea, poti si tu sa-mi urmezi exemplul. Incepe cu un telefon la 0765 328 543 sau completeaza formularul de contact. Bafta !

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!

2018-12-06T02:03:19+00:00