Cum am devenit model masculin la Art Studio

Din ce in ce mai multi barbati sunt atrasi de castigurile din industria videochatului. A fi model masculin la un studio de videochat poate fi considerata o profesie foarte cautata, pentru ca este profitabila si de viitor. Pentru ca povestile reale sunt cele care descriu cel mai bine realitatea, ne-am gandit sa postam aici povestea lui Bogdan, modelul nostru profesionist, care a inceput de jos si a reusit astazi sa-si vada toate visele devenid realitate :

«Prima data cand am auzit de videochat era intr-o iarna geroasa, acum 2 ani, cand prietenii mei de la sala care isi incercasera norocul intr-un studio m-au intrebat si pe mine daca as fi interesat de o astfel de cariera.

La inceput am fost reticent, pentru ca nu stiam exact ce presupune meseria de model masculin de videochat, dar, totusi, pentru ca pe atunci aveam greutati personale si financiare serioase, am zis ca n-ar fi rau sa incerc. Asa am ajuns la Art Studio, unde am fost impresionat in primul rand de sediu, o cladire frumoasa, amplasata ultracentral, amenajata cu gust si in care predomina o atmosfera relaxata. Apoi am facut cunostinta cu echipa, formata din tineri relaxati si hotarati sa reuseasca. Am primit o sedinta foto profesionala, apoi mi s-a facut un training de baza pentru a intelege cum stau lucrurile la studio.

Mi-am dat seama ca lucrurile sunt cat se poate de serioase, si ca, daca sunt hoatarat si serios, pot sa castig sume frumoase in scurt timp. Ceea ce s-a si intamplat. M-a bucurat mult si faptul ca puteam sa-mi aleg singur programul, ceea ce mi-a permis sa petrec timp cu prietenii si cu familia. Am lucrat mult, am investit timp si efort in pregatire, am avut si dificultati atunci cand eram la inceput si nu aveam destula incredere in mine.

Insa, in timp, toate s-au asezat asa cum mi-am dorit. Am reusit sa ma mut singur cu prietena mea, sa ne cumparam o masina si sa ne facem vacante acolo unde inainte doar visam. Azi sunt foarte multumit de felul in care arat (merg zilnic la sala, unde ma antrenez intensiv), dar si de felul in care ma simt. Daca ar fi sa o iau de la capat, as face exact acelasi lucru, insa as incepe mult mai devreme. Personal, i-as sfatui pe tinerii care isi cauta azi un loc de munca, sa ia in calcul angajarea ca model la un studio de videochat. Important este sa-ti alegi un loc de munca unde te simti bine, esti apreciat si castigi pe masura eforturilor. Va urez tuturor mult succes si nu ezitati sa sunati pentru a va programa un interviu.

2018-05-30T14:15:34+00:00