Ce trebuie sa stii cand incepi sa lucrezi intr-un studio de videochat

Atunci cand te decizi sa alegi o cariera in videochat, este normal sa ai anumite temeri, alimentate pe de o parte de lipsa experientei, dar si de zvonurile legate de acest tip de activitate. Pentru ca ne dorim sa nu fii descurajata inca de la inceput si sa reusesti sa iti construiesti o cariera de succes ca model de videochat, iti dezvaluim cateva detalii de care e bine a fii constienta inca din primele zile de lucru in studio.

La orice job, inceputul e greu 

La fel ca la orice alt job, dupa ce treci de interviul de angajare, nu stii exact la ce a te astepti o data angajat, cu ce fel de colegi vei lucra, ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, cum sa te comporti pentru a-ti asigura succesul. Trebuie sa fii constienta ca a lucra in fata camerelor nu este atat de dificil pe cat pare.

La studioul de videochat din Bucuresti Art Studio vei beneficia de un instructaj initial, apoi vei primi indrumare constanta din partea unui trainer specializat. Oricum, intreaga echipa te va ajuta sa treci peste eventualele probleme care ar putea aparea pe parcurs.

In camera de lucru, tu detii controlul 

Daca esti in general o persoana timida, ar putea sa-ti fie greu sa te acomodezi cu acest tip de job, cel putin in primele saptamani. Ai putea sa resimti o oarecare jena atunci cand discuti cu persoane necunoscute si sa-ti dai seama ca ai mai multe inhibitii decat credeai.

Pe parcurs insa, cu ajutorul echipei, cu siguranta vei depasi aceste bariere. Vei descoperi ca nu e nimic mai interesant decat sa discuti cu oameni din alte tari despre aspecte foarte variate. In plus, vei intelege pe parcurs ca tu detii controlul in camera de lucru si nu trebuie sa faci nimic din ce te-ar putea deranja. Trebuie doar sa fii tu insati si sa-ti folosesti farmecul personal pentru a-ti atrage mebrii in privat si a-i tine cat mai mult in conversatie. La Art Studio nu trebuie sa-ti faci griji, ne vom asigura ca esti tratata ca o printesa atat de catre cei din studioul de videochat, cat si de catre membrii cu care interactionezi.

Chiar daca inceputul poate fi mai dificil, trebuie sa stii ca asta se poate intampla la orice alt loc de munca. In timp, capeti experienta, prinzi diverse tehnici si trucuri de la celelalte modele si incepi sa devii din ce in ce mai buna.

Atunci cand vei vedea ca poti face intr-un an lucruri pe care prietenele tale angajate la o companie nu le pot face nici in 10 ani, vei deveni si mai motivata si iti vei dori sa continui sa te perfectionezi.

Noi ne dorim sa ne cunoastem mai bine si sa vedem ce putem sa realizam impreuna, de aceea te invitam in prima faza la un interviu la studioul nostru din Unii.

Iti doresti un viitor nou si ambitios?

2018-06-15T07:40:43+00:00