Atrase de stilul de viata glam si de castigurile substantiale, tot mai multe fete de la noi din tara sunt interesate de o cariera in domeniul videochatului.

Adevarul este ca, daca dai dovada de ambitie, putere de munca si stii sa-ti folosesti atuurile in fata camerei, poti ajunge acolo unde alte fete de varsta ta nici nu viseaza. Insa, pentru a-ti putea da seama care sunt avantajele acestei activitati, dar si daca esti facuta pentru un job videochat, iti descriem in cele ce urmeaza cum decurge o zi din viata unui model angajat la studioul nostru din Unirii.

Modelele noastre isi incep ziua lejer, facand planuri de viitor cu o cafea aburinda in fata. In general, videochatul este jobul ideal pentru studente, dar si pentru femei la inceput de cariera, care-si doresc castiguri mult mai mari decat cele care li se ofera la un job banal.  Daca fetele obisnuite isi incep ziua asteptand in statia de autobuz, un model serios si dedicat se poate duce in scurt timp cu propria masina la munca.

Modelele Art Studio isi infrumuseteaza zilele cu sesiuni de shopping extinse in timpul carora isi pot procura tinute deosebite pentru camera de lucru, dar si alte lucruri necesare pentru a arata mereu frumoasa si fresh (cosmetice, parfumuri, accesorii etc).

De asemenea, noi, cei de la Art Studio, stim cat de important este pentru un model sa fie mereu in forma, de aceea ne incurajam modelele sa mearga la spa, sa faca tratamente de infrumusetare si chiar interventii estetice, daca fetele isi doresc acest lucru si se simt mai bine astfel in pielea lor.

Daca la un job obisnuit probabil esti intampinata de sef care iti pune in brate un teanc de dosare, la studio, modelele noastre sunt intampinate de make-up artist (care le ajuta sa arate perfect in fiecare zi) de trainer si de cei din echipa tehnica.

Daca muncesti cu placere, orele din studio trec repede si castigurile se aduna. Atunci cand fac scurte pauze, modelele noastre pot schimba idei cu ceilalti colegi, pentru a-si imbunatati tehnicile de conversatie. Atmosfera generala este una placuta, relaxata. Toata lumea se bucura de viata si incearca sa dea tot ce are mai bun la studio.

Daca te descurci excelent, ziua se poate incheia si cu un bonus. Noi ne rasplatim modelele cu sume importante, in functie de anumite criterii (loialitate, recomandari, performante). De asemenea, avem obiceiul sa petrecem in oras impreuna cu intreaga echipa.

Modelele feminine de la Art Studio sunt rasfatate si multumite cu viata lor. Daca-ti doresti si tu sa adopti acest stil de viata, te invitam la un interviu.


       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!