Cat poti sa castigi practicand videochatul pentru gay

In ultima vreme, tot mai multi tineri aleg sa practice videochatul in studiourile din Bucuresti si in tara. In loc sa aleaga joburi solicitante cu salarii mici si putine posibilitati de promovare, tinerii romani castiga sume fabuloase in cadrul studiourilor de videochat.

Pentru ca nu de putine ori am primit intrebari legate de castigurile la care se poate astepta un model masculin care practica videochatul gay, ne-am hotarat sa cuprindem intr-un articol raspunsurile la aceste intrebari.

Videochatul pentru baieti este mai putin rentabil decat cel pentru fete ?

Acesta este unul din miturile care circula, in legatura cu videochatul. Este o idee falsa, insa, pentru ca sunt si modele masculine mai bine cotate decat anumite modele feminine. Fie ca esti model masculin sau feminin, atata timp cat te implici, petreci multe ore online si stii cum sa-ti atragi membrii in privat, vei castiga bine.

Ce trebuie sa fac pentru a castiga sume considerabile din videochat

Daca vrei sa te lansezi in videochatul pentru baieti in Bucuresti e nevoie de multa munca, hotarare si dedicare. Multi vin la studio, dau de greu si renunta. Daca nu ai reusit sa ajungi din prima luna la suma la care te asteptai, nu inseamna ca nu ai sanse sa-ti atingi scopul dupa cateva luni de activitate. De altfel, in orice dimeniu ai lucra, cheia succesului este perseverenta. Cu cat esti mai rabdator, mai muncitor si mai perseverent, cu atat iti vei creste sansele de reusita.

Evident, ca sa atragi trebuie sa ai ceva iesit din comun, sa fii aranjat si placut la vedere. Nu trebuie sa te comporti intr-un anume fel ca sa ai succes in chatul pentru gay, trebuie doar sa fii tu insuti si sa atragi membrii cu idei interesante si cuvinte bine alese.

Pot sa castig 1500$ din prima luna ?

Este putin probabil sa poti ajunge atat de repede la aceasta suma. Dar la noi vei primi si bonus de instalare si alte bonusuri in functie de peformante si implicare. In cateva luni cu siguranta vei putea pleca acasa cu 1500$ sau chiar mai mult. Depinde doar de tine.

Care este suma maxima pe care a castigat-o un model masculin la voi la studio ?

Am avut baieti care au castigat cateva sute de dolari si au plecat, dar avem si baieti care castiga mii de dolari lunar si cu care ne mandrim.

2018-04-01T17:57:00+00:00