Cel mai profitabil job pentru tinere

Din ce in ce mai multe tinere din Romania opteaza pentru un job in industria videochatului. De ce au inceput romancele sa refuze joburile prost platite, unde programul este infernal, sefii sunt abuzivi si munca foarte grea?   Pentru ca exista alternativa : angajandu-te la un studio de videochat din Bucuresti, poti avea un program relaxat, flexibil si castiguri consistente, pe masura muncii.

Videochatul este legal la noi in tara

Este posibil sa auzi in jurul tau voci care sustin ca activitatea de model de videochat este una ilegala. Nimic mai fals. Activitatea de videochat este o activitate legala din toate punctele de vedere, aceasta fiind reglementata de legea Nr. 196/2003 si completarile ulterioare din legea Nr. 496/2004.

Evident, exista si o multime de idei preconcepute in legatura cu activitatea studiourilor de videochat. Insa in general cei care afirma ca videochatul este o activitate imorala nu cunosc multe detalii legate de acest tip de activitate. La Art Studio fetele nu sunt obligate sa faca nimic din ceea ce nu-si doresc. Poti alege intre videochat-ul adult si non-adult, iti poti alege orele de lucru si primesti bonusuri consistente in functie de performante si loialitate.

De ce este profitabil un job in videochat

In plus, modelele noastre lucreaza cu contract, salariile se platesc la timp si asiguram training de specialitate. Noi ne sprijinim angajatele care-si doresc interventii estetice, concedii in locatii exotice, o casa sau o masina noua. Toate visele tale pot deveni realitate daca te alaturi echipei Art Studio.

Evident, succesul nu vine peste noapte in videochat, asa cum nu vine in niciun alt domeniu de activitate. Dar daca arati bine, esti simpatica, placuta si muncitoare, nimic nu iti poate sta in cale. Noi vom fi alaturi de tine oferindu-ti sfaturi si asistenta logistica. Vom avea grija ca imaginea ta in fata camerei sa fie impecabila : corp tonifiat, par frumos, machiaj profesional, haine si accesorii sexy. Daca vorbesti limba engleza bine dar iti doresti sa te perfectionezi in arta conversatiei, iti suntem din nou aproape. Trainerii nostri se vor ocupa de acest aspect pentru ca tu sa faci performanta ca model.

Ne poti contacta pentru orice detaliu suplimentar. Iti vei da seama ca meseria de model este cea mai profitabila pentru tine la ora actuala.

       Alege ART STUDIO pentru ca meriti ce este mai bun!

2018-11-07T15:23:46+00:00