Daca esti sigura pe tine, stii exact ce iti doresti de la viata si ti-ai facut curaj sa incepi o noua cariera intr-un studio de videochat, noi iti oferim cateva sfaturi utile pentru a alege studioul potrivit.

Intotdeauna parerile vor fi impartite. In primul rand, sunt cei care iti vor spune ca faci o greseala orientandu-te catre meseria de model de videochat. Nu-i lua in seama. Tu stii cel mai bine ce ai de facut si in definitiv tu esti cea care ia deciziile, pentru ca este viata ta in joc. Corect ?

Apoi, sunt cei care iti vor spune imediat sa te orientezi catre un studio mare, cu renume pe piata, pentru ca iti poate asigura castiguri mari in scurt timp si pentru ca in general aici sunt conditii mai bune la angajare. Totusi, noi te sfatuim sa nu te grabesti. Si studiourile mici pot oferi castiguri considerabile. In plus, acestea au anumite avantaje pe care studiourile renumite nu le au. Enumeram mai jos cateva dintre acestea :

Trainingul initial are loc intr-un cadru mai restrans, deci trainerul va putea sa-ti acorde mai multa atentie decat daca v-ati fi aflat intr-un mare studio cu sute de angajati. La Art Studio, de exemplu, vei putea sa pui intrebari de cate ori ai nelamuriri, ti se va acorda atentie speciala si indrumare permanenta.

Programul de lucru este mai relaxat la un studio mic decat la unul cu sute de angajate. Daca faci parte dintr-o echipa mica, unde oamenii se cunosc si se ajuta, poti sa te intelegi altfel cu sefii si cu colegele, astfel incat sa poti de exemplu sa ajungi la facultate, sau sa-ti rezolvi alte probleme personale.

O buna organizare ajuta la cresterea productivitatii. Si, in general, este mai usor sa coordonezi personalul dintr-un studio mic, astfel incat sa mentii ordinea si curatenia. Evident ca orice model va veni cu mai multa placere la un loc de munca unde este o atmosfera de calm si relaxare decat la unul unde totul se desfasoara haotic.

Plata se va face intotdeauna la timp la un studio de videochat serios. Dar, in cazul unui studio de videochat mare, pot aparea diverse probleme cu banii, din cauza cheltuielilor diverse pe care le implica un sediu incapator, un personal numeros etc.

La Art Studio, noi punem mare accent pe corectitudine si respect fata de angajati, astfel incat iti vom vira mereu banii in cont la data stabilita.

Evident, mai sunt multe alte aspecte de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi studioul pentru care vrei sa lucrezi. Noi te asteptam la un interviu pentru a-ti dezvalui toate avantajele colaborarii cu studioul videochat Bucuresti Art Studio.

 1500$ Salariu lunar + 70% comision

APLICA ACUM