Esti tanara, plina de entuziasm si lipsita de inhibitii? Esti in cautarea unui job cu program flexibil unde castigurile financiare sunt pe masura implicarii ?  Ce-ai zice de o cariera in domeniul videochatului ?

Daca te-ai saturat de joburi stresante si prost platite, de promisiuni mincinoase si de sefi abuzivi, te invitam la un interviu de angajare la studioul nostru de videochat din Unirii. Echipa Art Studio este formata din profesionisti adevarati, oameni simpatici, energici si plini de viata care te vor face sa vii cu placere la munca in fiecare zi.

Pentru ca stim ca sunt multe fete din provincie care-si doresc sa se mute in capitala si sa-si construiasca o noua viata aici, echipa Art Studio s-a gandit sa-ti ofere un start excelent in capitala : 2000 de RON salariu din prima luna si cazare in Bucuresti. Ce parere ai despre aceasta ofera ?

Pentru multe tinere din alte orase mutarea in capitala poate fi un subiect sensibil, mai ales ca piata imobiliara este in continua schimbare, iar preturile chiriilor au explodat din nou.

Totusi, daca visul tau este sa te muti in Bucuresti si sa faci cariera aici, exista solutii. Noi te sprijinim cu tot ce tine de noi (salariu consistent, cazare, sistem avantajos de bonusuri si sprijin logistic) pentru ca tu sa devii ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna : o femeie independenta. Noi facem zilnic angajari la studioul de videochat din Unirii si vrem ca si tu sa profiti de aceasta ocazie.

Daca nu ai mai lucrat intr-un studio de videochat din Bucuresti pana acum, nu-ti face griji. La Art Studio te vei simti ca intr-o mare familie. Vom avea grija ca tu sa te simti mereu protejata si rasfatata, sa te dezvolti si sa te realizezi. Vei face parte dintr-o echipa ambitioasa si profesionista, unde toti cei implicati se sprijina reciproc pentru a reusi. Munca poate parea uneori solicitanta si pot aparea diverse provocari, insa, fetele ambitioase reusesc intotdeauna si ne fac mandri ca le-am ajutat sa fie azi unde sunt.

Daca poti purta o conversatie in limba engleza, ai o imaginatie bogata si iti place sa cunosti oameni noi online, videochatul este pentru tine. Te asteptam la un interviu pentru a-ti prezenta toate avantajele angajarii la studio videochat Unirii. Contacteaza-ne si nu vei regreta.

Incepe iarna alaturi de ART STUDIO!

APLICA ACUM