Esti major, vorbesti limba engleza la un nivel bun si vrei sa-ti pui in valoare masculinitatea? Vrei sa lucrezi intr-un mediu relaxat, distractiv si sa castigi sume importante de bani intr-un timp foarte scurt ? Vrei un mediu de lucru profesionist si luxos? Studioul nostru de videochat pentru barbati te invita sa descoperi tainele videochat-ului.

Care sunt conditiile angajarii la studioul de videochat :

  • Sa ai un aspect fizic placut, ingrijit
  • Sa fii deschis la noi provocari
  • Sa ai o personalitate placuta si o imaginatie debordanta
  • Sa ai abilitati foarte bune de comunicare
  • Sa-ti placa sa te joci in fata camerei si sa stii sa intretii conversatii pe orice tema
  • Sa fii dispus sa inveti de la traineri abilitatile de care ai nevoie pentru a deveni un model de succes
  • Sa fii constient ce presupune aceasta activitate si sa pornesti pe acest drum cu seriozitate si implicare.
Evident, lista poate continua. Dar, pentru ca teoria este una si de cele mai multe ori practica este cu totul altceva, cel mai bine este sa ne faci o vizita pentru a putea discuta toate aspectele legate de aceasta activitate atat de controversata.Este bine sa stii de la inceput ca cea mai cautata calitate la un model de videochat, dincolo de muschi bine definiti si un aspect fizic ingrijit, este increderea in propria persoana. Daca esti constient de atuurile tale, daca stii ca esti fermecator si esti hotarat sa-ti atingi scopurile, vei avea succes atat in activitatea de model, cat si in viata personala. Iar faptul ca te vei auto-descoperi este poate cel mai important castig personal ca model de videochat, dincolo de partea financiara.

Pe scurt, de ce sa alegi angajarea la un studio de videochat ?

  • Vei deveni independent financiar in timp foarte scurt
  • Vei capata experienta intr-un domeniu de activitate foarte cautat si in plina expansiune in intreaga lume
  • Vei putea sa-ti alegi orele de program. Incurajam flexibilitatea dar avem si noi pretentia sa fii serios si sa respecti orele stabilite de comun acord
  • Vei lucra intr-un mediu unde activeaza in general persoane foarte tinere, deschise, cu care vei putea sa faci schimb de experienta si de la care vei avea si foarte multe de invatat Iti vei perfectiona abilitatile de comunicare, te vei descoperi pe tine si vei capata mai multa incredere in fortele proprii
Daca alegi sa vii la un interviu la studioul nostru, vei fi cu siguranta placut surpins sa afli toate beneficiile pe care le poti primi la Art Studio : bonusuri de angajare si de fidelitate, cursuri de specializare, suport constant din partea unui trainer dedicat, intr-un cuvant stabilitate si siguranta, plus confort financiar. Depinde numai de tine cum evoluezi. Noi iti vom fi alaturi la fiecare pas si te vom ajuta sa devii un bun model masculin.