Comunicarea este o aptitudine importanta.

Sensul si aprecierea valorii comunicarii depind in esenta de subiectivitatea umana. Reusind sa stapanesti arta comunicarii, o vei putea transforma foarte usor intr-o adevarata arma a seductiei.

In momentul in care vei incepe sa lucrezi la Art Studio vei fi initiata in toate tainele seductiei, incepand cu arta de a comunica. Fiind si cea mai importanta, te vei folosi de ea pentru a actiona asupa oamenilor si asupa situatiilor cu care te vei confrunta in mediul virtual.

„Comunicarea este un instrument al actiunii umane. Acest instrument de actiune sta in slujba intereselor si mizelor urmarite de unii si de altii, iar psihologia, bineinteles, este experta in arta de a descoperi sub fiecare forma si continut al comunicarii o anumita motivatie sau o anumita miza.” (Arta de a comunica. Metode, forme si psihologia situatiilor de comunicare. – Alex Mucchielli)

Astfel, Art Studio s-a pregatit intens de-a lungul anilor pentru a te invata sa-ti adaptezi ideile in functie de ceea ce interlocutorul tau vrea sa auda. Mesajul trebuie sa fie cat mai natural si destins, iar modul in care comunici trebuie sa te reprezinte atat prin gesturi cat si prin idei pentru a conferi personalitatii tale credibilitate.

Fii cat mai creativa si mai naturala!

Sfaturi utile:

1. Exprima-ti intotdeauna opiniile.
2. Provoaca-ti ascultatorii.
3. Degaja siguranta si incredere.
4. Cantareste-ti gesturile.
5. Fa apel la limbajul trupului.
6. Fii cat mai autentica.
7. Zambeste!