DE CE SĂ LUCREZI CA MODEL LA ART STUDIO VIDEOCHAT

Pentru că te vei simti stăpână pe destinul tău, vei avea încredere în propriile puteri, te vei simți sexy, vei putea avea la picioarele tale orice bărbat vei dori și îți vei putea cumpăra tot ce dorești.

BONUSURI VIDEOCHAT ART STUDIO

 Art Studio răsplătește fidelitatea și seriozitatea modelelor printr-un sistem de bonusuri și avantaje :

Bonus Extra Shift

Pentru modelele care vor lucra 6 ture intr-o saptamana, se acorda bonus aditional de 10% pentru tura respectiva.

Bonus Seriozitate

In fiecare perioada se alege cel mai serios model (cele mai multe ore online, modelul care nu isi schimba deloc  tura, care respecta cel mai bine regulamentul intern) castiga un voucher la un salon de infrumusetare.

Concurs Best Model of the Day

Saptamanal se va premia Best Model of the Day 25$, ziua este aleasa in urma extragerii din urna. Extragerea se face de cate un model si are loc in fiecare duminica.

Bonus de recomandare

Studioul nostru de videochat  te rasplateste pentru fiecare model recomandat astfel: pentru primul model 150$, pentru al doilea model 200$, pentru al treilea model 250$…

DESPRE VIATA DE MODEL VIDEOCHAT LA ART STUDIO

Tocmai te-ai angajat într-un studio de videochat ca model. Ce te așteaptă? Care sunt provocările primei perioade din cariera ta de model? Ce trebuie să înveți și care sunt situațiile cu care te întâlnești?

Află din articolele de mai jos toate aceste informații și nu numai.

Load More Posts

INTRĂ ÎN CONTACT CU NOI

Ai ajuns la formularul de contact 🙂 Nu e rău, nu e rău deloc. Hai să încercăm împreună următorul pas. Lasă-ne numărul de telefon sau dă-ne un semn la 0765.328.543 Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numărul tău de telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

Încarcă o fotografie cu tine

Nivel vorbit limba engleză
începătormediuavansat