ANGAJARE VIDEOCHAT BUCURESTI: ART STUDIO

Te-ar interesa angajarea la videochat in Bucuresti? Echipa Art Studio face angajari la studioul nostru de videochat. Conditii de lux, locatie centrala, suport permanent.

Art Studio face angajari pentru studioul nostru de videochat din Bucuresti. Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa-ti schimbi radical viata, sa devii independenta si sa-ti faci o cariera intr-un domeniu foarte cautat si avantajos financiar, este momentul sa actionezi in aceasta directie: te asteptam la interviu la sediul nostru amplasat ultracentral.

Evident, interviul nu implica nicio obligatie din partea ta. Vrem doar sa ne cunoastem mai bine si sa vedem daca angajarea la studioul de videochat este pentru tine. In plus, inainte de a incepe sa lucrezi la Art Studio, ne dorim ca si tu sa stii totul despre noi si sa intelegi ce presupune mai exact videochat-ul.
Stim ca sunt multe oferte pe piata. Asa ca, inainte de a lua o decizie, e bine sa vii sa te informezi, sa vezi ce ti se ofera si sa compari, pentru a alege in cunostinta de cauza.
La interviu, iti vom spune mai multe despre castigurile lunare si bonusurile pe care le poate castiga un model la Art Studio, insa trebuie sa stii ca totul depinde de nivelul tau de implicare si de numarul orelor petrecute online. Noi ne rasplatim cu generozitate angajatele inca de la inceputul activitatii. Oferim de asemea bonusuri consistente angajatelor fidele sau pe cele care mai aduc fete la studio. Te vei convinge de toate avantajele angajarii la Art Studio venind la un interviu.

  SHOPPING DE VIS

  MAKEUP ARTIST

  VACANTE DE VIS

  TRATAMENTE DE VIS

  MASINA DE VIS

Alte Beneficii

Program flexibil, training profesionist, castiguri mari. Un model Art Studio Studio poate castiga intre 1500 si 10.000 de dolari pe luna. Este un job legal, munca intr-un studio de videochat este 100% legala. Ti se face contract de munca si ti se platesc taxele la zi.